ʕ·(エ)·ʔ Vítej na mém profilu! ʕ·(エ)·ʔ

Howrse:

Začaly prázdniny a mě nenapadlo nic lepšího, než zase začít hrát Howrse. Když jsem byla mladší, taky jsem to hrála, ale moc jsem tomu nerozuměla a po nějaké době mi byl smazán účet, takže teď jedu znovu a lépe. :D Jsem sice dospělá, ale budu ráda, když mi potykáš. :D


Pomoc na Howrse:

Žádosti o přátelství přijímám všechny i bez předchozí komunikace.

Za blahopřání jsem moc vděčná a snažím se je vždy vracet. 

Pokud u sebe máš nějaké barevné vybavení (2**/3***), které nehodláš použít, velmi ráda ho odkoupím (daruji koně, pošlu růstový bod či více, věnuji něco z černého trhu - pokud zrovna mám :D nebo prostě zaplatím určitou částku), tak si mě prosím neboj přidat do přátel a napiš mi soukromou zprávu! :)

Klidně ti pomůžu a pošlu ti nějaký ten růstový bod, ale musíme se aspoň trochu znát.


Prodej:

Ráda budu smlouvat o ceně koníků, které prodávám, ale to platí pouze pro ty, co jsou v sekcích "ᑎᗩ ᑭᖇOᗪEᒍ" a pokud budeš mít zájem o nějakého ze sekce Ostatní koně, tak máš taky šanci. :D Jiné neprodám.

Koupím klisny anglických plnokrevníků s genetikou >13100. Jsem schopna platit pasy i Equus, čistě dle tvojí preference, takže mi klidně můžeš klisnu dát rovnou do rezervovaných prodejů. :)


Černý trh:

Neustále sháním achillovy paty, chronovy časovače, jablka, krve medusy, morpheovy paže a kameny mudrců, takže pokud ti nějaké tyto věci leží v inventáři a nemáš zájem je použít, stačí napsat a určitě se nějak domluvíme. 8)

Jezdecké centrum:

V současné době se snažím co nejvíce vylepšovat svoje jezdecké centrum a většinou mívám volná místa. Kromě napáječek a sprch (které neustále vyrábím) nabízím všechny dostupné bonusy, tak neváhej ustájit své koníky v De la Rubens JC

Zkus štěstí:

Tady můžeš pogratulovat Topazi: Topaz Topaz Topaz Topaz Topaz

Pohladit Xantha: Xanthos Xanthos Xanthos Xanthos Xanthos

Rozmrazit Frost: Frost


Díky a měj se!

giphy.gif



pro Ow:
s bratrem (voojooj) se občas přihlašujeme ze stejné IP adresy, prosím nebanovat! :) díky