blank.png
Ahoj!  Vítám tě tady. :)                                 Jsem Sofia a moc ráda si tě přidám do přátel, budu si s tebou psát, či se ti pokusím poradit. Takže jestli chceš, napiš, nekoušu :) Jsem stále ještě studentka. Takže mi prosím určitě tykej. Momentálně bydlím v Praze a mám psa. Hraji již podruhé, takže nejsem úplně nováček. (smazali mi účet kvůli dlouhé neaktivitě) Bohužel, v době, kdy jsem přestala hrát, tak to tady vypadalo úplně jinak. Tak si zatím zvykám (rip mazlíčci :'( ). 


Neprodávám koníky z farmy "Royal Beauty". Ale jinak pokud se ti líbí nějaký můj koník a chtěl/a by si ho, určitě se o něj neboj napsat. Většinu svých koní jsem ochotná prodat (tedy za přiměřenou cenu). Jsou samozřejmě i výjimky, ale za zkoušku nic nedáš, že? :) 


gabciik.gif


Hru hraji hlavně pro zábavu, takže se nehoním za nejlepšími příkami. Začínala jsem s frísama a momentálně se snažím získat všechna plemana, popřípadě i všechna zbarvení. Takže pokud mi cheš prodat nějakého koně, napiš a při rozumné ceně se určitě můžeme domluvit :) A pokud toužíš po nějakém tom připouštění s mým hřebcem, napiš taky :)
Pokud by jsi mi chtěl/a poslat barevné vybavení, ať už jakékoli, budu moc štastná. A klidně ti taky něco na oplátku dám :)

Kód byl vygenerován Kódátorem


"Nádhery"
1e75fb601e.gif
Balios%20-%20vesm%C3%ADr.png
a97809ed54944ec8bb6e3940cd0bc513.gif