Sháním Morpheovy paže

Džus,

také nemohu uvěřit, jak jste se od hledání receptu na bábovku dostali až sem, na můj profil...
Mé jméno je Adéla. Učitelé a exotičtí lidé okolo toho mně oslovují Beran, ale jsou tu i ti zlatí, co mne nazvou Ovečkou.
Na Zemi už straším patnáct let. Pokud člověka dostatečně neznám, jsem tichý typ, abych si danou osobnost neznepřátelila. Pakliže ano, podobám se spíše kdákající slepici, jenž nikdy neutichne. 
Protože světa kolem je někdy až moc, ráda čtu. Nezaměřuji se na jeden žánr, ocením jak fantasy literaturu a romány, tak i kuchařku. Když má kniha nějakou atmosféru, čtu ji třeba do rána. Bohužel pak ve škole to mám složitější. :)) 
Taky poslední dobou dost ujíždím na Riverdale. <3
Už pěknou řadu let chovám pískomily. Jsou to zvířátka, která se moc ráda množí a vy si jistě umíte představit, jak to u mne dopadlo. U počtu 37 to ale naštěstí končí. Zbyli mi jen Simon a Theodor. Také jsem si potají přes republiku dojela pro dva křečky campbellovy - Boba a Bobka. Černou tečkou nakonec je náš roční kocourek Leo. Krom toho chodím venčit pejsky z útulku.
Závodně hraju badminton, ale koně jsou mým snem. Ten se mi nedávno splnil a já se oficiálně mohu nazvat jezdkyní. =D

Prodeje
Když by jste chtěli nějakého mého koně, jsem tu pro vás, snad se i domluvíme.. Sháním jednorožce, jablka od Sanshi a další mutanty, jen prosím, čistokrevné.

Výměny
Neustále pátrám po diovo tyčkách, proutcích, pažích a jablíčkách. V inventáři se mi hromadí také dost předmětů a když mám zrovna náladu, vyměním je za equus, pasy, koně nebo i jiné předměty. :D

Jakožto velmi známý dobytek nejsem masožravá, takže se mi nebojte napsat! :3