Vítejte. Pokud o mně chcete něco vědět... Jsem šestnáctiletá dívka, která tuhle hru hraje už docela dlouho. 

Miluji hudbu. Jsem hrdá metalistka a rockerka. K mým nejoblíbenějším interpretům patří: Black Veil Brides, Arch Enemy, Powerwolf, Nightwish, Apocalyptica, DISREIGN, Rammstein... Nesmím také zapomenout na jednoho velmi šikovného mladého švédského zpěváka jménem Yohio. 


Mou další velkou vášní je sledování anime. Jako správný otaku mám spoustu svých japonských anime lásek... Yuusuke Asahina a jeho roztomilá tsundere chování, Subaru Sakamaki a jeho nepřístupná tsundere povaha, Yuma Mukami a jeho sadistické sklony, Kanato Hibiki a hra na violoncello, Goushi Kaneshiro a jeho naprosto dokonalý hlas, nebo třeba Tamaki Yotsuba a jeho všechno. Neboj Tamaki, puding bude jenom náš ( ͡° ͜ʖ ͡°)


Ať žije YAOI!!!


Aktuality:

 Hledám nějakého dobrého grafika, který by mi za přiměřenou cenu vytvořil prezentaci na míru. Prosím, pište do soukromých zpráv.

Mám přebytek některých předmětů z ČT, proto je ráda prodám.

Pokud jsem vám zkazila dohoz, udělala jsem to NAPROSTO ZÁMĚRNĚ! Nepište mi tedy ufňukané zprávy o tom, že si mám koně házet jinam. Taky potřebuji, aby moji koně měli 20 vítězství a nebudu je tedy házet do soutěží ke koním lepším.




Asahina Yusuke - Brothers Conflict - GIF  

1dc65e2be1b330bd7c3d63683fb3cb47.jpg