Jmenuju se Katelynn a na Howrse jsem začínala v roce 2010 jako Katherine L. Pak jsem na delší dobu skončila a účet mi zmizel, ale teď tu opět straším. 

Snažím se vyšlechtit čistokrevnou bílou linii koní shagya-arab, stále sháním do linie chovné klisny po nepříbuzných rodičích (NIB). 

Za bílou klisnu - hříbě s oběma rodiči bělouši jsem ochotná zaplatit rozumnou sumu, samozřejmě v závislosti na genetice a dovednostech.

Za bílou klisnu s bílými rodiči a kladným BLUP zaplatím i vyšší částku podle dohody.

Za bílou klisnu s bílými rodiči a vysokým BLUP (cca 50+) jsem po dohodě ochotná zaplatit i pasy. Napište a domluvíme se.

Blahopřání se snažím oplácet, žádosti o přátelství přijímám. Jen často hraju na mobilní aplikaci a tam jsou funkce omezené. Občas se připojím ve škole, kde může hrát kdokoliv, prosím případně Owa, aby nemazal účty.

Hru nehraju kvůli výhodám, pořadí nebo předmětům z ČT. A už vůbec ne kvůli božským koním, ti mě nezajímají ani maličko :) 

Pokud byste měli zájem o nějakého koně z mých stájí, napište. Hřebečky jsem ochotná prodat i bělouše, v případě zájmu i ze starších řad.