blank.png
Ahoj, jsem Rhaella, už mi chvíli není náct, ale rozhdoně mi tykejte. Mám moc ráda zvířata a moje budoucí profese je s nimi úzce spjatá - jsem studentkou veterinárního lékařství. Kromě toho, že se (téměř pořád) učím, ráda sleduji spoustu seriálů, všechny určitě nebudu jmenovat, za zmínku ale rozhdoně stojí Hra o trůny, kterou je inspirován můj zdejší účet. Velmi ráda také čtu, jsem fanoušek již zmíněné Hry o trůny nebo Harryho Pottera a vůbec fantasy (Eragon, Pán prstenů) nebo dystopie (Divergence, Hunger Games) jsou mým šálkem kávy, takže jestli si chcete popovídat, tak pište! 
Na howrse jsem se vrátila po delší době, bohužel ale byl můj předchozí účet smazán, takže začínám od nuly.  Každopádně jsem ráda, že v chovu se toho moc nezměnilo. Za tuhle úchvatnou prezentaci vděčím jen a jen Belphegor a tímto jí mnohokrát děkuji a Vám ostatním doporučuji - milé, vstřícné a velmi rychlé jednání! 
Aktuálně se věnuji s Popelka17 chovu plemene Drum Horse, dále se pak snažím chovat i Percherony, Fjordy a další. Všechny chovy ale provozuji rekreačně, protože časy, kdy jsem na howrse trávila hodiny denně jsou dávno pryč a neženu se za prvními příčkami v genetice. Jestli se mnou ještě někdo také sdílí tento přístup a rád by se podělil o starosti chovu výše jmenovaných plemen, pište! Budu ráda za každou pomoc.
Koně, které prodávám, jsou již v prodejích, proto nemá smysl si o ně psát. Pokud byste ale měli zájem o hříbě některého z mých aktuálních koní, můžeme se určitě zkusit domluvit.