Ahoj, 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

jmenuji se Kristýna a strašně miluji koně. Nikdy jsem na koni nejela, ale vždy jsem si to moc přála. Představovala jsem si sebe na koňském hřbetě a nejvíc jsem snila o tom, jak skáču s koněm přes překážky. Na základce jsem dostávala balíčky od Pony clubu, kde jsem každý měsíc měla možnost prožívat lásku ke koním skrze příběhy hrdinek, které na nich jezdili a také je milovali. 

Mám doma dvě potkanky, Daisy a Prašivku, dvě kočky, Barta s Lízou, a tři morčata, Pandu II., Bellu a Chicu. :)

Jsem velký knihomol. Čtu všemožné žánry, ale moje nejoblíbenější jsou dobrodružné, YA, thrillery, komiksy, detektivky a příběhy o zvířatech. Kniha mého dětství je Černý krasavec od Anne Sewell. Moje nejoblíbenější nakladatelství jsou Yoli, Cooboo, Albatros, Knižní klub, Argo, Mladá fronta, Host a Synergie. 

Velmi ráda kreslím. Ze všeho nejraději kreslím obličeje, zvířata nebo přírodu a když zrovna nekreslím do svého bločku, tak si čmárám během nudných hodin ve škole. Zjistila jsem, že když jsem znuděná, tak se mi čmáranice celkem slušně vyvedou. :D
Velmi ráda sleduji filmy a seriály, beru to jako jeden ze skvělých způsobů, jak se odreagovat, hned po knihách, hudbě a této hře. Moje nejoblíbenější seriály jsou Teorie velkého třesku, Simpsonovi, 13 reasons why, Lucifer, Ranč Heartland a nově Mr. Robot. 

Pak je tu hudba. Žádný oblíbený hudební žánr nemám, je to spíš většinou tak, že co mě zaujme, to mě zaujme. Ale své oblíbené interprety mám. Jsou to Ed Sheeran, Alvaro Soler, Pink, Taylor Swift, Linkin Park, OneRepublic, Coldplay a Imagine Dragons.
Kromě toho všeho také ráda posílám a dostávám pohlednice, takže jsem skoro rok členem Postcrossingu a skládám origami. Nyní pracuji na 1000 jeřábech a je to pořádná výzva. :)

Na Howrse jsem započala chovem Shetlandských poníků, protože jsem chtěla chovat Islandské poníky, ale nebyly na výběr, tak jsem si vybrala je a jsem velmi spokojená. Toužím po tom, vychovat nějaké ty svoje šampiony. :D Jakmile získám všechna zbarvení plemene Shetland pony, pustím se do chovu Islandských poníků a poté Kerry Bog poníků. Kromě nich mám také Anglické plnokrevníky a Fríské koně, kteří jsou naprosto skvělí. Tahle hra mě velmi baví a jsem ráda, že jsem se sem po dlouhé době vrátila.