PŘIJÍMÁM NOVÉ AKTIVNÍ PŘÁTELE, NEMÁM PROBLÉM VÁM POSLAT RB A V AKCÍCH VYPOMÁHÁM :)
Ahoj, jsem Marishka a už je mi 24 let. Na Howrse už hraju skoro 13 let, i když už jsem se tady na to chtěla párkrát vybodnout. Hraju to tady takovým stylem, že někdy jsem tu pořád a někdy tu ani neodpovídám, takže pokud čekáte na mou odpověď, tak vás pravděpodobně neignoruji, ale buď tu nejsem anebo se nekoukám do zpráv.
Mojí zábavou je starání se o božáky, chov rožců, obchodování, sbírání stříber pod 100 kopií a sbírání oslů s jablky. Občas si zaklikám nějakou akci nebo zkusím štěstí ve výzvě.
Jinak mám ráda hudbu, dalo by se říct, že je pomalu můj život. Preferuji hlavně metal (prog, black a nu), alternativní skupiny (WWW) a taky EDM (synth, dubstep, drumstep, drum'n'bass). Je toho kupa. Abych vám dala příklad skupin (a konverzačních témat), tak Tool, Hollywood Undead, Ghost, Porcupine Tree, Priest, Bvrzvm a tak dále. 
Jinak někteří si mě ještě mohou pamatovat z Wattpadu, kam už spíše nepíšu, nicméně nevylučuji svůj návrat tam. Asi mi došly nápady.
Jinak mám kocoura Lorda, psa a taky svého přítele, se kterým taky trávím čas, takže tu absentuji hlavně o víkendu.

Ráda pomůžu, poradím, pokud chcete něco koupit, tak se ozvěte, přinejhorším vás slušně odmítnu. Za dobrou nabídku se dá prodat téměř všechno. 
Momentálně MÁM NA PRODEJ ZLATÁ A NĚKTERÁ STŘÍBRNÁ JABLKA (nad 100 kopií). Pokud se vám něco zalíbí, napište. 
Ráda od Vás taky koupím vaše koně, hlavně stříbra. Kdyžtak se ozvěte do zpráv.

Z černého trhu sháním následující: VÝZVY, ROHY, ROUNA,  kameny, jablka, harmonky, paže, diovky, proutky a další. 

Z koní sháním: Čokorožku, oslíky se stříbrným jablkem (ty co nemám), zajímavá stříbra (nejvíce ty pod 100 kopií), zlatá jablka co budou stříbra (do 50hp). Pište s nabídkou :) 
neurobeat_2.gif