blank.png
Nabízím připouštění svých hřebců, i těch nejlepších pouze za 1.000 nebo 500 Equus. Nejlepší Irský Tinker v mém chovu: Genetický potenciál 5511,06 s 494 hvězdami. Nejlepší Anglický Plnokrevník v mém chovu: Genetický potenciál 5290,50 s 473 hvězdami. Stačí napsat a domluvíme se. 

You're never so lost that your angels cannot find you.
Co mohu říct? Jsem snílek, co se rád ztratí ve svých myšlenkách. Jsem člověk, který miluje spánek. Hlavně kvůli snům. Jsem velmi přátelský člověk, koušu jen občas (ale když už, tak silně), takže se mi nebojte napsat, kdybyste potřebovali poradit, pokecat, pohovořit...no a tak dále. Jo a pokud neodepisuji, omlouvám se, ale asi jsem se ztratila ve svém snovém světě. Píšu příběhy, je to obrovskou součástí mého života, bohužel jsem ale velice líná osoba a je občas těžké se dokopat i k první kapitole. Často zůstávám třeba jen u popisu příběhu ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png. Kdybyste si chtěli přečíst mou tvorbu (za nic neručím), můžete tady: https://www.wattpad.com/user/RebekaLair . I animované pohádky ze mne udělají profesionální plačku. Občas mám deprese z naší hnusné společnosti. Ale miluju tenhle svět. Země je překrásná a přála bych si, aby více lidí bylo schopno vidět její krásu. Vždyť už jen východ slunce je jedním z krás. Byla bych ráda, kdyby lidi přestali fňukat nad zbytečnostmi. Pokud jste to dočetli až sem, tak gratuluju a tleskám a doufám, že si nemyslíte, že jsem mimo. A pokud jsem, pak doufám, že najdu někoho, kdo je stejně mimo jako já 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png. Takžeee, napište 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png.
Věnuji se chovu Irksých tinkerů. Mezitím rozjíždím chov Anglických plnokrevníků a Kerry Bogů. Irské tinkery mám pod příponou ಲWild-Tinkersಲ. Nejlepší hřebec a zároveň kůň je: Edmund (gen. potenciál 4804,94, 424 hvězd). Anglické plnokrevníky chovám pod příponou  *English champions* a nejlepší kůň je má klisna Kirra (gen. potenciál 5395,52, 482 hvězd). Je to zatím moje jediná klisna v chovu. Jak říkám, zatím jen rozjíždím. Jinak hříbata prodávám za ceny, které odpovídají jejich schopnostem, ale zase nejsou nějak nesmyslně drahé. Pokud budete mít zájem, koukejte do mých prodejů :).
The chains are broken, but are you truly free?                                                                                                                                                                                                                                                                                                Grafika rozhodně není moje. To já neumím. Děkuji za ní stránce Howrse je cool. net
Nabízím připouštění svými hřebci. Stačí napsat do zpráv. Více info v aktualitách, kde jsou aktuálně nejlepší hřebci z celého chovu. Kupuji jen koně, které se mi opravdu hodí do chovu. Většinou si ale do chovu nechávám jen svá hříbata. Prodávám jen hříbata, co mám v prodejích.
Hmmm, co víc říct? Tak pár zajímavých faktů o mně (to je pro ty, co nechtějí číst ten blok nahoře ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png).                                                                                          1. je mi 19 let                                  2. teď studuji angličtinu, příští rok se vrhám na psychologii, můj vysněný obor                                    3. učím se korejsky už rok a půl      4. miluju děti a zvířata                    5. vlastním jednu nalezenou čičinku                                            6. miluju Pán Prstenů, hlavně elfy    7. furt melu                                    8. lidi mě občas hrozně štvou          9. chci procestovat Asii                  10. nemám žádné zajímavé fakty                  
Kód byl vygenerován Kódátorem.