Ahoj, jsem Aranka, věk není důležitý. Dříve jsem tu měla účet pod jménem Atta, ale bohužel mi ho pro neaktivitu smazali. Jsem fanynka Game of  Thrones. Kromě jiného jsem hrozná knihomolka. Jsem Otaku, pokud to ještě mohu tvrdit. Miluju koně, jinak bych tuhle hru asi nehrála. Dva koníky máme doma, tak je o zábavu postaráno. Ráda si s kýmkoliv popovídám, tak klidně napište. To je zatím vše, jestli si na něco vzpomenu určitě to sem dopíšu.
Zatím se zaměřila na chov jednorožců, Arabských plnokrevníků, Irských tinkerů, ale i dalších plemen. Rozšiřuji chov oslíků a tažných koní. Mám i několik božských koní, což je pro mě dost úspěch. Podařilo se mi získat Graniho, Quindecim, Sekiryū a Shenmu. Zatím mám jednoho divokého koně, ale časem jich snad bude víc. U koníků se zaměřuji na vyšší GP, ale není to priorita.
Tuhle prezentaci jsem si vytvořila sama. Dělám prezentace na zakázku, tak mi klidně napište a já vám ráda nějakou vytvořím.
Koníky prodávám ráda, ale jen některé, pokud byste měli zájem, klidně napište, nějak se domluvíme. Z černého trhu mám spoustu věcí, které ráda vyměním. 
Přátelství přijímám, gratulace se snažím oplácet.