blank.png

HorHer

Zdravím vás na svém účtu. Jsem již plnoletá. Přátelství přijímám. Pokud si budete chtít jen tak pokecat, klidně napište, nekoušu, jen nebývám aktivní 24/7, tak vám nejspíš neodepíši hned. Gratulace se budu snažit oplácet.
Vyměňuji to, co vyměňuji. Prodávám to, co prodávám. A kupuji to, co se mi líbí. Můžete ovšem zkusit štěstí a o něco si napsat. Chov - nezaměřen = chovám vše od rožáků až po osly.
Kdyby jste se nudili, zde vypíšu pár osobních údajů, které jsou ''opravdu galakticky zajímavé''                                   1) HUDBA - mé ušní bubínky se dokáží přizpůsobit skoro všemu, ale jinak jsem rocková bytost.                           2) FILMY - odjakživa miluji horory a komedie.                                                                                                         3) ANIME - koukám na něj již delší dobu a ráda si o něm popovídám, pokud to bude konverzace na úrovni.         4) OSOBNOST - celkem silný introvert, ale i přesto si myslím, že je se mnou rozumná řeč                                     5) HRY - jsem vášnivý hráč videoher, především RE4-6, Goemon, Yoshi, TLOU, NFS, Sonic...
                                                             Created by HorHer