blank.png
Už mi není náct, ale rozhodně mi není tolik, aby mi někdo vykal. Miluji letectví, ráda cestuji, fotím, střílím z luku a jsem velkou milovnicí Tolkiena. Od 14 let miluji elfy a mé okolí mi může potvrdit, že možná až moc. svět i filmy o něm pro mě mají hodně velký význam. Co se knih týče, zatím nečtu nic jiného než právě Tolkiena. Jinak ráda poslouchám hudbu všeho druhu, od Severského folku, přes rock, metal, elektro, až po klasiku. Jediné, co zrovna nemusím je pop a country. Můj nejoblíbenější herec a zároveň člověk, který je mou velkou inspirací, je David Lancaster. Pokud neznáte background postavu elfa Meludira z Hobita, tak ho nejspíš neznáte.
Momentálně chovám fríské koně. Svůj chov frísů mám prozatím rozdělen do dtří částí, 1) Arda – tam jsou koně na chov, ne však úplně na soutěže. 2) Hell – zde mám koně na soutěže, ale i na chov. Momentálně pořádám takovou menší “Akci”, kdy vám mohu udělat takovou, řekněme “zakázku” na hříbě. Vyberete si z této farmy dva koně, které chcete, aby byli rodiči hříběte, které vám následně prodám. Berte však na vědomí, že hříbě bude nést příponu “Demons of hell”! Kdybyste měli zájem tak neváhejte napsat! 3) Pestilentia – Pěstuji nákazu 4) Luciferi Legatum – Začala jsem chovat i Marwari. Co se prodejů týče, koně, které prodávám neleznete pod ikonou "zobrazit koně, ketří jsou právě na prodej" (levý dolní roh) Kdybyste měli o nějakého zájem, zkuste napsat a nabídnout cenu, ale neslibuji, že na ni přistoupím. Koně ve složce "Hell" jsou neprodejní!
Z ČT momentálně sháním kámen mudrců a balíček harmonie. Gratulace oplácím (omlouvám se, jestli nějakou přehlédnu) a žádosti přijímám. Jinak si i ráda popovídám i pomůžu, jak jen budu moci. Pro OW: Se sestrou se přihlašujeme i z jiných zařízení.
Kód byl vygenerován Kódátorem.