Obecně se tady snažím moc neangažovat, Howrse komunita mi nepřijde zrovna milá a na můj vkus to tady až trochu moc smrdí cenzurou styl komunismus. Proto sem od února 2019 chodím jen odlikávat jednoho či dva koně a hrabat si odsloužený dny.

Účet mám i na pár jiných zahraničních Howrse serverech, všechny pod názvem Vallany.
Účty jsou neaktivní, používám jen tento. Naleznete mě taky na deviantARTu pod stejnou přezdívkou.

Z černého trhu neustále sháním rohy, proutky plodnosti a héřiny balíčky. Nabízím výměnu předmětů z vlastního inventáře, jestli máte zájem, napište. Pokud se mi v nabídce někdy objeví poněkud vzácnější předmět, jako jsou například paže, časovač nebo kámen, nepište mi zprávy typu "hej dej mi pls kámen dám ti za to jeden proutek thx" u mě platí, že vyměňuji jen věci stejné, nebo podobné hodnoty, takže ne, kámen vám za jeden proutek fakt nevyměním.

Zbytečnosti jako jsou zlatá jablka, lyry, přikrývky nebo parpsky prodávám i za equus. Cena se zvedá i klesá podle nejnižší nabídky na vyměnách předmětů, to většinou znamená: Parpsek 80.000, jablko 150.000, lyra a přikrývka kolem 40.000

V nabídce je:

Aktualizovano 5.8.2022
Philotino pohlazení x5
Morpheovy paže x3
Voda mládí x3
Kámen mudrců x3
Kus oblaku x1
Artemidin šíp x4
Diova hromová tyc x5
Slzy Afrodité x9
Heliův paprsek x9
Krev Medusy x4
Croesova štěstěna x4
Plutův pergamen x7
Hypnova přikrývka x7
Černá orchidej x1
Pandořina skříňka x7
Achillova pata x8
Bonusový balíček x4
Poseidonův balíček x5

Ráda bych ještě dodala, že prodeje typu "vyměním ti koně za předmět z čt." Jsou na Howrse zakázané a trestají se! Podobné věci se berou za multiúčet!Vím, že spousta z vás si psala o stará jablka, ale bohužel je tímto způsobem darovat nemohu, je mi to líto! Toto je také varování pro vás, prosím nepokoušejte se o podobné obchody, riskujete potrestání!