blank.png
nějak si tu proplouvám a tiše pozoruji. upřímně, nerozhoupávám se k nějaké extra aktivní hře.

nejsem ani dvakrát aktivní jednotka, takže pokud vám do hodiny neodpovím na zprávu nebo vám do vteřiny neoplatím gratulaci, pardon, ale holt tu nejsem 24/7. jako každý tady mám i nějaký ten svůj reálný život.

klidně se mi ale případně ozvěte, pokud vážně chcete oplatit gratulaci nebo něco takového, hlavu vám za to neukousnu.
aktuálně se aktivněji věnuji chovu jednorožců plemene american paint horse, kteří spadají pod tým ≽ rain bow ≼ a lze je najít na chovné farmě rainbow unicorns. narození nerožci z tohoto chovu najdete pod příponou fallen rainbow a většinou bývají na prodej (v případě zájmu stačí napsat).

dále mám trochu úchylku na westernová plemena koní. snažím se o rekreační chov mého prvního zdejšího plemene, quarter horse. tento chov nese název
warriors from the west a lze je najít na chovné farmě stejného jména.
netuším, zda má přezdívka je nebo není nějak zavádějící, tak na úvod - volejte na mě ženským rodem. nelámejte si hlavu s oslovením, slyším primárně na karolynn, ale ještě lépe prostě na zkrácenou verzi - nor. v případě nouze vám poslouží i liška.

jsem pochybné stvoření s dušičkou o teplotě pekelných plamenů, ve svém volném čase trýzním své postavy v rpg hrách a chovám pavouky pod postelí. upsala jsem svoji duši hned několika fandomům, tak jsem vážně zvědavá, ve které verzi pekla nakonec díky tomu skončím.

nejsem asi zrovna nejkomunikativnějším tvorem, který po téhle hře pobíhá, ale hej. snažím se. na zprávy vám odpovím v pohodě - pokud dodržíte aspoň pár základních pravidel nějakých zásad slušného jednání. asi na mě leze nějaká forma stáří, ale už zkrátka ze zásady ignoruju lidi, co se vyjadřují jako můj skotský strýček po úspěšně zdolané flašce.
aktuálně nesháním žádné předměty z černého trhu a pokud už bych něco vyměňovala, tak už ten předmět dávno visí ve výměnách.

prodávám koně plemene american paint horse, kteří byli určeni pro chov jednorožců, ale narodili se bez rohu. v případě zájmu vás opět odkážu na příponu fallen rainbow.

nemá cenu mi posílat nabídky na prodej - pokud už mi nějaký kůň padne do oka, buďto se ozvu sama, nebo po něm hmátnu v prodejích, takže... tak.
gratulace se snažím oplácet, ale jelikož tu nesedím pořád, je možné, že tu vaši přehlédnu. Pokud stojíte tedy o oplacení, stačí se případně ozvat v soukromých zprávách.

pokud mají lidé v mých přátelích symbol šípu, znamená to, že za ně s klidným svědomím na 200 % ručím.

pro ow: též není vyloučeno, že se sem tam připojím z jiné ip adresy nebo že se někdo přihlásí z té mojí, ale hej. multiúčty fakt nevedu.

co se týče žádostí o přátelství v rámci akcí, tam vám je klidně přijmu, ale bude od vás fajn, když mi předtím dáte vědět, že to je kvůli tomu - jinak se do toho úplně nadšeně nepohrnu, nu.

prezentace byla vygenerována kódátorem a stvořena za působení mých otřesných photoshop skills. Taky to na to vypadá, meh.


59ea748532_105829500_o2.jpg