blank.png
Toto je můj druhý účet. Ten předchozí mi z důvodu delšího nehraní hry smazali :( Takže mě můžete znát jako Horses-kun.                                                                  Jsem skoro 20ti letá holka co má ráda koně a vrátila se po delší době ke hraní hry z dětství... Můžete mě také najít ve hře starstable online kde jsem jako Alexis CrazyHill :)        
Zaměřuji se na chov Oslíků, Shetlandských poníků, Percheronů, Islandských koní a Kerry Bog.                                                                                            Hledám Osla a Percherona pro připouštění!!!                                                                                    
Pokud tě zaujme nějaký z mých koní neboj se napsat. Chci ale upozornit, že né všechny koně jsem ochotná prodat!                                                                            Připouštění:                                                  Můžeme se také domluvit na připouštění mé klisny s tvým hřebcem pokud bys chtěla třeba hříbě s mou klisnou. Ceny jsou vždy na domluvě!
Chci upozornit, že dost často se přihlašuji z veřejných sítí a z různých zařízení. UČET MÁM POUZE JEDEN!!!                                                                                    Tato prezentace je pouze moje práce určená pouze pro mé vlastní použití! Prezentace nedělám! Vytvořená byla pomocí Photoshopu a Kódátoru. Obrázek stažený z internetu.
Kód byl vygenerován Kódátorem.