blank.png
Ahoj jsem Pavlína. Je mi 19 let. Jako záliby mám jízdu na kole, bruslení, fotografování, vaření, nakupování, cestování, miluji zvířata a ráda hraji tenis, badminton a ping-pong. Miluji vlky, proto jednou jeden z nich zkrášlí mé lýtko v tetovacím studiu. Další hru s koňmi hraji Star Stable Online, moc ráda tam poznám nové lidi, potrénuji s nimi nebo jen vyjedu na vyjížďku, tak se neváhejte ozvat, můj nick je Olivia Beefire. Howrse jsem dříve hrála od 13 let, poté po dlouhé pauze mi účet smazali. Tak jsem tu zas, s novým začátkem. Bude to dlouhá cesta, ale já to zvládnu. Ráda bych tu poznala i fajn lidi se kterými si pokecám, nebo i vyměním některého z koní nebo předmětů z ČT. 

Časem, až se mi bude dařit, si chci rozjet chov Anglických plnokrevníků. Zatím jsem s nimi na začátku nemám takovou rezervu jakou si přestavuji :D Také chci vychovat šampiona, který se umístí v žebříčku Grand Prix.

Pokud budete mít zájem o některého z mých koní, neváhejte mne kontaktovat. Ne všechny jsou na prodej, ale jsme lidi takže se můžeme domluvit. 

Hledám nějaké kamarády, kteří by byli ochotni vypomoci při plnění denních úkolů, nebo na akci. 

Kód byl vygenerován Kódátorem.