O mně: Je mi 26 let. Jsem holka. Žiju kde žiju. Českou verzi Howrse rozjíždím už potřetí díky určitým změnám ve hře, dřív jsem hrála jako Sunny2010 a ještě nedávno jako Lotte97. Hru hraju už od roku 2010 vždy po delších pauzách a díky změnám i pod jinou přezdívkou. Ráda fotím, hraju hry jak na počítači, tak na PS5 a doma mám několik zvířat.

Chov: Ohledně chovu cíle nemám. Sbírám co to jde trofeje, takže je nejspíš zbytečné mě tahat do týmů, chodím do práce, na akční chov čas mít nebudu, navíc hraju víc her různého druhu.

Prodeje: Ze záložky Jablka,Bohové a Trofeje koně neprodávám. Koně prodávám kdy chci a o ceně nesmlouvám, v aukcích platí kdo dá víc, toho je. Z černého trhu platí to samé, že cenu si určím já. Nic nedávám první, nekradu, nemám to zapotřebí.  Koně co chci koupit si vybírám sama, takže nemá cenu mi psát o koupení vašeho koně.

Něco navíc: Přihlašuju se jen z tohohle počítače a z mobilu. Růstové body ani equus neposílám, sama je potřebuju. Soutěže nekazím záměrně, kam se přihlásím, tam se přihlásím, takže mi laskavě nepište, že vám kazím BLUP, taky si nestěžuju. Do přátel si mně přidat můžete, nevadí mi to. Gratulace se snažím oplácet, pokud vidím.

Užitečné odkazy:

Xanthos

mytologický kůň xanthos

mytologický kůň xanthosmytologický kůň xanthosmytologický kůň xanthosmytologický kůň xanthos


Frost
vodní kůň frost

vodní kůň frost

Topaz
vzácný kůň topaz

vzácný kůň topazvzácný kůň topazvzácný kůň topazvzácný kůň topaz


                                                                                               Archimedes