Just another girl with big heart and silly mind...



SNIŽUJI STAV KONÍ! MOŽNOST ODKUPU SE SLEVOU

Jsem velice kolektivní, někdy praštěná, náctiletá dívka, které můžete kdykoliv bez ostychu napsat. Ráda vám s čímkoliv pomohu či poradím, a nebo si můžeme jen normálně popovídat. Nebráním se ničemu! Také se snažím oplácet všechny gratulace a pokud si mě chcete přidat mezi přátele, stačí říct. Kdyby se stalo, že gratulaci neoplatím, tak se o ni jen přihlašte a máte jí. Nemůžu kontrolovat vše. :)



Aktuálně se nejvíce věnuji svým Anglickým plnokrevníkům, protože ty jsou moje srdcovka jak v reálu, tak i tady na howrse. Dále pomalu ale jistě začínám pracovat na Achaltekinských koních a koních plemene Marwari. Zakládám si u nich hlavně na vysokém genetickém potenciálu a dobrých vrozených dovednostích. A pak už tu mám jen takové mé hobby koně se kterými bych ráda v budoucnu pracovala (nebo už začínám pracovat) ale aktuálně nejsou mojí prioritou - Percheroni, Drumíci i Shirové, Nokoty, Keriové, a Oslící.



Ohledně prodejů; koně které jsem ochotna prodat najdete vždy v prodejích. Na ceně se můžeme dohodnout, ale neberte to jako možnost slevy! To jsou dvě odlišné věci. O další koně si budete muset zkusit napsat. U nich si ovšem cenu určím já pokud se vám je rozhodnu darovat. To jen abyste věděli. Nechci se pak po zprávách dohadovat.
A když už jsme u těch zpráv... v blacklistu mám místa dost, takže pokud se vyskytne problém, který se nebude dát v klidu vyřešit, tak to uděláme tímto způsobem. ;)



Po předchozí domluvě rezervuji připouštění hřebci za 500 Equus, tedy kromě tažných koní a oslů, a boxy v jezdeckém centru. Odkupuji nechtěné koně do 8000 Equus. Klidně mi je rovnou dejte do soukromých prodejů. Taky odchovávám koně napřání - víc se dozvíte když mi napíšete. K tomu ale vyžaduji nějakou vaší spolupráci, tak s tím předem počítejte.



Jsem taky ráda za všechny vaše dárky, hlavně tedy růstové body, které využívám snad úplně nejvíc. A pokud máte dotazy ohledně věcí z černého trhu: vykupuji nebo vyměňuji veškeré věci k reprodukci, chronovy časovače, poseidonovy balíčky, kameny, a vody mládí.



Na závěr... Do žádných týmu se nehlásím a ani je nezakládám. Na howrse jsem jen abych si zahrála, odreagovala se a občas pokecala s dalšími lidmi, proto nerozjíždím nějaká dramata a ani žádná nechci zbytečně řešit. Přeji si tu jen pohodičku a klídek, tak se nepouštějme do zbytečných svárů. ;)



Pro Owa: Přihlašuji se z různých zařízení a občas i ze školního a pracovního účtu. Prosím neBANovat! Děkuji.