blank.png
~Tuto hru hraji již několik let, ale bohužel s velkými přestávkami - na hru musím mít náladu a ta bohužel většinu času není. Tím pádem se omlouvám, pokud neodepisuji hned.   

~Jsem devatenáctiletá slečna a mám ráda zvířata. Tento rok jsem dostudovala SOŠ veterinární.     

~Mé nejoblíbenější zvíře je vlk a na druhém místě gepard. Doma mám kočku Kittynu, která je součástí mé prezentace.

~Ráda hraju volejbal, jezdím na motorce, poslouchám písničky, chodím ven na procházky a objevuji nová místa. Také občas kouknu na nějaké anime a kreslím, ale na to taky musí být nálada. V podstatě mě toho moc nebaví, ale tak už to někdy bývá.  

~Jsem introvert mezi extrovertama, ale extrovert mezi introvertama. Preferuji klid, ale když už to přijde, tak se umím i pořádně rozjet a dokonce být party animal. Vše vždy záleží na náladě.

~Miluji koukat na západy a východy slunce, ale možná ještě víc pozorovat hvězdy. 

~Do KP přidávám své výtvory, zatím se ale bohužel žádný nechytl.                                                                                   Royalty
 
94yT.jpg

FlamingJune
94yW.jpg


~Věnuji se zde chovu Anglických plnokrevníků s vysokou úrovní dovedností a GP.

~Sbírám stříbrná jablka, pokud tedy máte nějaká na prodej, neváhejte mi napsat. Pokud stříbro nemám a bude se mi líbit, koupím.
      => žádná z mých stříber nejsou na prodej. Přijde-li           mi zpráva, že o nějaké máte zájem, tak se                 bohužel nedočkáte odpovědi, kterou jste chtěli               slyšet. Moc se omlouvám.

~Vykupuji Slzy Afrodité 

~Máte-li nějaký problém ve hře nebo jen chcete s něčím poradit, nebojte se na mě obrátit. Pokud to vím a umím, ráda vám s tím pomůžu ^w^.
Kód byl vygenerován Kódátorem.