Zdravím, 

zde na Howrse vystupuji pod přezdívkou Chloe, ale mé skutečné jméno neprozradím jen tak každému. Je mi šestnáct let, pocházím z České republiky, jsem velká milovnice koní, zvířat a všeho živého. Jsem celkem tichá, kreativní a citlivá osůbka. Jsem otevřená pro jakýkoliv obchod, výměnu atd. která se mi líbí a připadá mi jako zajímavá či dobrá. Občas prodávám nějaké ty koníky a kdyby jste měli na nějakého mého koníka obrovský zálusk, stačí mi pouze napsat a nějak se domluvíme :).

Hlavně se mi nebojte napsat nebo mě jakkoliv kontaktovat, protože mi vůbec nevadí s někým spolupracovat a vůbec se tomu nebráním, takže se mě nebojte jako vaší učitelky na matiku a zeptejte se, nekoušu :D. Na Howrse mi můžete napsat kdykoliv, ale kdy odepíšu nevím, jen vím, že jednoho dne jednoduše odepíšu.

Pokud chcete nějaké zajímavosti a podrobnější info o mne, tak tady:

V duši jsem stále malé dítě a proto radši strávím sobotní večer koukáním se na filmy a různé pohádky, než na párty. Jsem velký introvert, (opravdu hodně velký.)

Muzika - Nejvíce poslouchám 1D a 5SOS, občas si ovšem poslechnu I Jeremyho Zuckera či Yungblud(a) a anglický rap mi také není cizí :)

Nemám ráda hádky, křik a vše s tím spojené.

Podporuji LGBTQ+, patří tam i já sama <33

Miluju všechny takové, jací jsou.