27.8.2022
Sequoyah byl prodán chovateli mac. Gratuluju a přeju hodně štěstí!

7.4.2021
Nově prodávám hřebečka Sequoyah Niimíipuu. V aukci od 500 Equus.

29.3.2021
Brígh byla prodána chovateli DenisOčičovičová. Hodně štěstí!

24.3.2021
Niall byl prodán chovateli dancing crackers1. Gratuluji a přeji hodně štěstí!

22.3.2021
Eadbhárd byl prodán chovateli falbala. Gratuluji k výhře v aukci a přeji spoustu radostí s novým hříbátkem.
Koupila jsem si svého prvního jednorožce! Jelikož je to Irský tinker, musím se s jedním ze svých tinkerů rozloučit. Nově tedy prodávám koně Niall ó Shléibhte Mhúrn. Snad skončí v dobrých rukou.

19.3.2021
Nově prodávám i jedno z dříve zmíněných dvojčat - Eadbhárd as Conamara. Nemá přeci smysl mít dva stejné koně. Navíc se snažím stavy jednotlivých plemen držet na čtyřech koních a ne víc, abych se o ně vůbec zvládala starat.

13.3.2021
Crónán as Conamara je na prodej. Éabha porodila dvojčátka, tak musím snížit stavy Irských hunterů. Čtyři koně od každého plemene mi úplně stačí.

6.3.2021
Tak jsem po dlouhé době zpátky. Už včera jsem se přihlásila a zjistila jsem, že obrázek mé prezentace byl smazán, stejně jako většina obrázků prezentací, které lze najít na internetu. A tak mi nezbylo nic jiného, než si vytvořit vlastní obrázek. A myslím, že se mi to celkem povedlo. :) Sice i Kódátor má nejlepší léta za sebou a s překódováním mi musel pomoct manžel, ale nakonec se nám to společnými silami podařilo. :)

12.4.2020
Pročišťuji chov Appaloos a rozjíždím chov mých nejoblíbenějších koní - Irského tinkra. Chov pojmenovávám "ó Shléibhte Mhúrn", z hor Morne, což jsou hory na jihovýchodě severního Irska. Moc krásná lokalita a taky naše první zastávka při cestě po Irsku. Naše nejkrásnější dovolená...

10.10.2019
Órla je konečně dost stará na to, aby měla hříbě, a tak ji připouštím Dasanem a těším se na hříbě, které by mělo být křížencem Irského huntera, Mustanga, Shetlandského pony a Tennesseeského mimochodníka, což je velice zajímavé. Zároveň si kupuji novou klisničku, která je též křížencem pěti plemen, mezi kterými převažuje Highland pony. Pojmenovávám ji Ailsa. A ještě uvažuji o klisničce Irského tinkera...

5.10.2019
Mám založené jezdecké centrum a koupila jsem si novou klisničku Irského huntera, abych mohla pokračovat v Dasanově linii. Dasan má velice zajímavou genetiku, o kterou bych nerada přišla, ačkoliv ho asi později prodám.

13.9.2019
Zakládám svou prezentaci. Z chovu mustangů, které jsem si vybrala bez zjevného důvodu při registraci, jsem se rozhodla přejít na chov Irských hunterů. Čekám, kdy budu moct konečně vytvořit příponu a jezdecké centrum. Pořizuji si ve hře Derby Proutek plodnosti, tak snad se ten chov brzy trochu rozjede!
Ahojte!
Hrála jsem hodně Howrse na vysoké škole. Pak přišla práce a neměla jsem na hru čas, a tak jsem o vše přišla. A že toho nebylo málo! A teď, když už si dokážu lépe zorganizovat život, začínám znovu.
Zkouším takový experiment - z jednoho čistokrevného plemene se snažím vyšlechtit jiné čistokrevné plemeno. Vyjde mi to? Jinak - mám ráda hlavně chladnokrevníky a plemena pocházející z britských ostrovů. To jsou moje budoucí chovaná plemena.
Zrovna žádného koně neprodávám.
Photo by Joseph Daniel on Unsplash.