Jmenuji se Tomáš, je mi 45 let. Nebráním se tykání, pokud píšeš slušně :-)

Hrál jsem Howrse v letech 2013-14 a měli jsme se ženou velmi úspěšný chov Hannoverů a Irských Tinkerů.
Nyní jsem se na Howrse vrátil a všechno se učím od začátku. Starat se o koně, o centrum, BLUP, co se k čemu a jak používá apod.

A co je mým cílem? Mít úspěšný chov a jezdecké centrum. Pod slovem úspěšný si nepředstavuji první místo v tabulce. Hraju Howrse pro radost a pro relax a tak to hodlám mít i nadále.

Mám ty koníky tak nějak rád, takže pokud vidím koně, který vypadá nadějně, tak je mi ho líto jen tak zlikvidovat nebo prodat... Proto i v koních na růstové body mám kategorie, chov všech plemen, blupované koně apod.


Chovám Hannoverské koně a pak i jiná plemena okrajově, necílově, ale s láskou. Snažím se chovat kvalitní koně, přenášející skvělé dovednosti na další a další hříbata.






Veliké díky hráčce *ver* za pomoc v začátku a vřelý přístup a ostatním hráčům, kteří mi v začátku pomohli dobrou radou, koníky na RB apod.

Nabízím vám ustájení v jezdeckém centru "Horse Family". Nabízíme skvělou kvalitu boxů s lněnou podestýlkou, v ceně ustájení je krmivo, mrkev, drť i jádro a kvalitní sedlářská výbava. Děkuji za Vaši přízeň.



Copyright AfriCZan 2019