blank.png
Ahoj! Jsem kiki_kl, a tuto hru jsem hrála už hodně dávno, ale kvůli následné neaktivitě mi byl účet smazán. Teď začínám s hrou znova :). Přihlašuji se z více zařízení a více wi-fi sítí. 
Gratulace se vždy snažím oplácet! :)  f
Pokud by se vám nějaký můj kůň zalíbil, můžeme se domluvit na prodeji, případně třeba odchovu hříběte nebo připuštění. :) Co se výměn týče, stále poptávám Proutky plodnosti, Diovu hromovou tyč, slzy Afrodité, Vodu mládí nebo Chronův časovač. Mám na výměnu spoustu věcí, určitě napište, pokud některou z těchto věcí máte a chtěli byste ji vyměnit! :) 
Nejvíce se zaměřuji se na chov Lipicánů - momentálně jsem členkou Týmu ~Lipizzani perfetta~. Náš tým se již delší dobu drží na třetím místě prestiže v chovu Lipicánů, což se snažíme udržet, případně ještě zlepšit. :)  

Dále se zajímám o chov Irských Tinkerů a nově zařazuji i chov Mustangů, především proto, že jsem se zamilovala do jejich vzhledu.

U všech plemen se snažím o co nejvyšší GP, 100 BLUP a vysoké dovednosti. Pokud byste měli zájem o koupi koně nebo připuštění mým hřebcem, neváhejte se mi ozvat! :) Velmi často prodávám pro mě již neaktuální genetiku. :)


Kód byl vygenerován Kódátorem.