O mně                                                                     Ahoj, vítám tě na svém profilu :) Jak už je asi poznat z mé přezdívky - jmenuji se Veronika. Je mi ...náct let, rozhodně mi tykejte :D Z prezentace (a i z avataru), za které vděčím Hanibal2011, je též jasně vidět, že miluju kočičáky <3 Mám jednoho bílého taky doma ^^ Samozřejmě nezůstávají stranou ani jiná zvířata. Co se týče hudby, poslouchám téměř všechno, co mi přijde pod ruku a líbí se mi to. O filmech a seriálech si se mnou moc nepopovídáte :D  Mimo jiné ráda čtu, sportuju a hraju na klavír. Na Howrse jsem dřív hrála pod jinou přezdívkou asi 2/3 roky, ale z důvodu delší neaktivity mi byl účet smazán. Zpět jsem se vrátila začátkem roku 2020. Kdybyste si chtěli o čemkoli popovídat, určitě mi můžete napsat. Ráda pomůžu či poradím :) Gratulace ze snažím oplácet všem.
Můj chov                                   Zaměřuji se na chov Argentinských kreolských koní, Anglických plnokrevníků a občas přihodím i nějakého Achaltekinského.     Najdete je na chovných farmách Argentine Power, English Thoroughbred a Akhal-Teke.               Vlastním přípony akhal-teke meadow (moji Achaltekinští koníci), argentine meadow (moji Argentinští kreolští koníci), english meadow (moji Angličtí plnokrevníci) a příponu ...from the Meadows, kterou přidělím každému jinému koníkovi odchovanému mou osobou.
Prodeje/Výměny                                      Všechny koně, které jsem rozhodnutá prodat naleznete v mých prodejích. Kdybyste ovšem měli zájem o jiného koníka, kterého v prodejích nemám, opět mi stačí napsat a na ceně bychom se dohodli. Samozřejmě neprodávám všechny, větší šance na domluvu je na koníky z chovné farmy Ostatní koně.       Aktuálně sháním zejména Kameny mudrců nebo Slzy Afrodité.
Jezdecké centrum                                   Spravuji jezdecké centrum Where the Sun goes down. JC je zaměřené na anglické ježdění. Nabízím pro vaše koníky celkovou stravu a nejlepší možné vybavení. Snažím se postupně zlepšovat velikost boxů. Ostatní informace naleznete přímo na stránce centra (odkaz výše).
Ostatní                                            Jsem zde vcelku často, takže nebude problém mě zastihnout :) Přihlašuji se především ze svého vlastního notebooku, ale občas se přihlásím např. z mobilu nebo od MaJDa. Někdy se ode mě naopak připojí i ona.                           Prezentaci se budu snažit průběžně aktualizovat :) Přeji pěknou hru <3