Tuto úžasnou prezentaci mám od Zriky. Je to skvělá holčina a tak i grafička,
takže pokud se ti moje prezentace líbí, tak jí zkus určitě napsat! a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png
blank.png
prez3.gif
prez5-1.gif
Zdravím tě!
Na howrse jsem začínala v roce 2011 pod přezdívkou Denulkax, tak si mě možná někdo z vás ještě pamatuje. Přestala jsem hrát aktivně, tudíž mi byl na moji smůlu odepřen přístup k účtu. Z nudy během korony jsem se tedy vrátila pod mojí nejčastější přezdívkou už od dětství. Má to být jméno anime vlka, které jsem si krapet poupravila podle svého. Má pro mě velký význam v tom, že se kolem mě pohybuje už vážně hodně dlouho. Miluji vlky a anime, takže to pro mě byla jasná volba. Mezi moje nejoblíbenější anime patří 
Ao no Exorcist, Tokyo Ghoul, Death Note, SAO.
Poslední rok mi je -náct a absolutně se na to necítím. Je hrozné, jak to utíká, ale proto vás všechny prosím tykejte mi!! Ještě nepatřím do starého železa. Studuji střední odbornou školu a ráda cvičím, jak ve fitku, tak se svými zvířaty. Se svou Border kolií dělám převážně dogdancing a agility. S ušáky je to těžší, ale snažíme se dělat králičí hop a občas je zkusím naučit i nějaký trik. 
Kdo by měl zájem, tak můžu poslat nějaká videa z tréninků. Mám některá starší na youtube. 
Jsem velký fanda už od dětství Supernatural a Twilight ságy - doufám, že je jasné, že jsem team Jacob. V pozdějších letech jsem v herním světě, který také naprosto žeru narazila na Zaklínače a další seriál, který naprosto zbožňuji The Walking Dead
Mám ráda rychlá auta, ale jednoznačně u mě vedou motorky. Dělám teď motoškolu a snad brzy se dočkám své krásky.  V těchto věcech jsem byla vždy spíš kluk. Nezajímaly mě barbínky, ale lezení po stromech, atd. 
To je na úvod všechno, kdyby vás něco zajímalo, nebo byste potřebovali s něčím poradit, tak klidně napište. Ráda si s vámi popíšu a poznám někoho nového. 
Od začátku se věnuji chovu Irských tinkerů a Fríských koní. V reálu patří mezi má nejoblíbenější plemena. Později jsem začala s chovem Hannoverů a teď mě čeká začátek se Shetlanskými poníky. 
Snažím se dosáhnout, co nejvyšší genetiky a podpořit tím svůj chov. 

Později až nasbírám více zkušeností bych měla zájem se přidat k nějakému týmu, který chová tyto plemena a věnovat se vyšším dovednostem ještě více, takže pokud máte tým s těmito plemeny, tak mi můžete napsat, co byste požadovali. 

Žádné koníky, kteří nejsou vloženi v prodejích, tak neprodám. Každopádně pokud byste měli o nějakého zájem, tak mi můžete zkusit napsat a třeba se nějak domluvíme. Jeden nikdy neví a do krize se každý dostane snadno. 

Koupím obrácený medailon, klobouk, kámen a diovku!!
Sháním různé mazlíčky, které ještě nemám.
To vše pouze na své koně!!


Přihlašuji se z různých IP adres z toho důvodu, že mám aktivně tři domovy a občas dokonce z mobilu, proto prosím NEBANOVAT!!


prez4-2.gif
prez1-2.gif
prez2-2.gif