blank.png
Jmenuji se Valča, nebo spíše tak mi všichni říkají, mé opravdové jméno není Valerie, ani Valentýna, moje skutečné jméno je zvláštní a vsadím se, že min. 90% lidí, co si čte moji prezentaci to jméno ani nezná. Je mi náct let a jsem ještě dítě, takže mi prosím tykejte. Bydlím uprostřed Brna a všechno mám blízko u domu. Vždy jsem milovala jídlo, ale poslední dobou vůbec nemám hlad a tak se ze mě stává pomalu, ale jistě anorektička i když je pravda, že co se týče sladkostí, ty nikdy odmítnout nemůžu. Jsem ten nejlínější člověk na planetě, takže pochopitelně nejsem ani zrovna moc hubená, za to mám ale problém se svoji výškou, podle mě jsem přerostla i ty žirafy v ZOO. Vše, co mám je poctivě vypracované a vždy bude. Ráda pomáhám nováčkům při "rozjezdu" i když jsem sama nová. Pokud si chceš se mnou pokecat budu jen ráda. Když ale začnete psát zprávu, zkontrolujte, jestli opravdu dává smysl a jestli je gramaticky správně napsaná! Miluji hudbu, nemohla bych bez ní žít, konkrétně teda zpívám a poslouchám indie rock. Jsem závislák na Netflixu a obecně na filmech. Na Netflixu jsem si dost oblíbila seriál Stranger Things a když říkám dost, tak tím myslím, že jsem všechny řady zhlédla 3x a chystám se je zhlédnout ještě mnohem vícekrát. Z filmů mám potom strašně ráda horory, komedie, romantické komedie a animované filmy (ne anime). Z knih mám nejraději celou sérii Selekce od Kiery Cassové, všechny díly Deníku malého poseroutky od Jeffa Kineyho a některé knížky od Roalda Dahla. Jinak taky zbožňuji herectví, hraji teda spíše v divadle (konkrétně v operách), ale u filmu je to taky bezva. Ráda tančím, jím, nakupuji, čtu atd....Vůbec nejsem obyčejná holka, jsem totiž celkem bláznivá, mám úplně jiný styl oblékání, než ostatní a jsem expert v trapasech, což je trochu blbý. Každý den se probudím s nějakou náladou a tu náladu už během dne nezměním, což je taky blbý, protože třeba na pohřbu je nevhodné se celou dobu smát.  Nejčastěji se teda probouzím s náladou, při které bych se pořád jen a jen smála a s náladou, kde můj obličej vypadá, jako kdybych se dívala na umírající kachnu a celý den jen tak brečím. Ani jedno z toho není dobré, protože když já se směju zní to spíše jako kdybych se dusila a když brečím musejí mě slyšet až do Austrálie.


Zabývám se chovem Anglických plnokrevníků, jednorožců plemene Irský tinker, Irskými tinkery a začínám rozjíždět chov Velšských koní především na stuhy. Později bych se chtěla zabývat chovem i jiných plemen. Ale i později bych se chtěla zaměřovat na určitá plemena a nemít takový "mix". Nejvyšší GP z mých Anglických plnokrevníků je tuším 9900+ a nejnižší tuším 9000+. U Irských tinkerů (jednorožců i normálních) je nejvyšší GP asi 9000+ a nejnižší asi 7000. Velšských koní mám jen pár a nejvyšší GP je 9800+ a nejnižší 8300+. Také se snažím, aby všichni moji koníci (nebo alespoň ty, které jsem odchovala) byli čistokrevní. Všichni ostatní koníci (tj. s menším GP, jiného plemene apod.) jsou z tutoriálu a tak je nemůžu prodat anebo jsou v prodejích.

Prodávám samozřejmě hlavně koně, které mám v prodejích, takže se určitě běž podívat. Pokud by se ti žádný nelíbil, můžeme se domluvit na nějakém, kterého v prodejích nemám. Preferuji spíše Přímý prodej, ale občas najdete mého koně i v aukci (do aukce dávám spíše ty horší koníky). Pokud u koně nemám napsané "smlouvání," o ceně nesmlouvám (i když je pravda, že já dávám "smlouvání" snad ke všem koníkům). Naopak pokud u koně mám napsané "smlouvání," cena je na dohodě. Koně s příponou "Blood of Kingdom" prodám pouze po domluvě s týmem. Odkupuji hlavně jednorožce plemene Irský tinker s GP 7500+, pokud mi chceš dát nabídku jednorožce jiného plemene, nebo s GP menším než 7500, ani nepiš, zájem nemám. Pokud by byl ale za minimální částku, nebo dokonce zadarmo, napsat určitě můžeš. Ostatní koně, které odkupuji jsou napsaní pod grafikou k prezentaci a je tam i jejich ceník. Cena se samozřejmě dá dle domluvy upravovat, ale nebudu cenu po jakékoliv domluvě zvyšovat více než o polovinu. Cena je uvedená za koně, kteří nemají žádný předmět z ČT, takže pokud by kůň nějaký předmět měl, cena se samozřejmě může zvýšit, nebudu cenu ale zvyšovat o 195 Pasů, jen protože má kůň např. Chronův časovač. Dále taky odkupuji všechny Božské koně (hlavně fallabelly) za co nejnižší částku. Vím, že Božští koni jsou vzácní a proto taky jsou drazí, ale i tak Božského koně odkoupím do 500 Pasů. Neustále sháním RB (růstové body), za každý RB jsem vám nesmírně vděčná. Tak stejně sháním i Morpheovy paže, Kameny Mudrců, Nyktiny balíčky, Chronovy časovače, Rohy hojnosti, Kusy oblaku, Poseidonovy balíčky, Vody mládí, Slavnostní truhly, Zlatá rouna, Souboje Titánů, Heliovy paprsky, proutky plodnosti, Heřiny balíčky, Artemidiny šípy, Slzy Afrodité, Hestiiny dary a všechny předměty na změnu vzhledu koně (hlavně 5. prvky). Každý předmět z ČT se mi ale opravdu hodí, takže pokud ten předmět není vyloženě "odpad" možná ho odkoupím.
Momentálně nejsem členkou žádného týmu.
Gratulace se snažím oplácet. Přijímám všechny žádosti o přátelství. Moc děkuji hráčce KÁČÁTKO za nádhernou grafiku k prezentaci, hráčce leecka za pomoc při "rozjezdu" a všem, co se mi snažili nějak pomoct. Nabízím připuštění svými hřebci. Pokud chceš s čímkoliv pomoct, klidně mi napiš. Jsem tu ale sama nová, takže nevím všechno, můžu ale pomoct, nebo dát radu/typ na BLUPení, jak vytrénovat koně, jak správně připustit klisnu apod. A teď bych chtěla dát takovou soutěž/výzvu (no, nazvěte si to jak chcete), ten kdo mi poblahopřeje jako 555., dostane koníka (dobrého koníka, ne z kategorie "odpad"). Až soutěž/výzvu ukončím, zmizí taky tyto věty. Zajímá mě totiž, kolik lidí si čte mou prezentaci až do konce. 
Vzkaz pro některé lidi na Howrse: To, že jsem tu nová, neznamená, že jsem taky úplně blbá, takže zprávy typu "Vyměním 2x Nyktin balíček za Kus oblaku pod podmínkou, že ty pošleš první" rovnou nahlašuji! A i o jiné podvody opravdu nestojím!
Vzkaz pro Owa a další: Přihlašuji se z více zařízení (ze dvou PC) a ze stejných zařízení se přihlašuje i moje sestra rohlíček_7 a občas i moje kamarádka Alžběta_Bibi.

Kód byl vygenerován Kódátorem.