O mně a hře

Jsem normální holka, co si tráví dlouhé chvíle hraním Howrse :D Možná to vypadá, že začínám, ale není to tak úplně pravda. Už jsem jeden účet měla a poměrně dobře rozehraný, ale pak jsem nějak neměla čas a účet mi byl z důvodu neaktivity smazán. Teď jsem tu ale zas s novým elánem a hodlám to pořádně rozjet! :D

Mí první koně byli dva andalusani - Divočina (původně Andromeda) a Sirius, se kterými jsem si později založila chov. Mým aktuálním cílem je získání stužky a rozjetí jednorožčího chovu, doufám, že se to podaří brzy :D

Co se sociálních interakcí týče, přijímám žádosti o přátelství a gratulace oplácím. Nebojte se mi napsat, jsem tu v podstatě denně a na zprávy odpovídám (pokud nebudou vyloženě nevhodné :D), klidně si i jen tak pokecám.

Chovy

Aktuálně mám založených pět chovů - Frísáci, Andalusáci, Finští, Marwari a Anglánci, ale zaměřuju se hlavně na frísany. 

Prodeje

Primárně prodávám pouze koně, které sama dám do prodejů. Pokud byste ale o nějakého koně měli jó zájem, tak mi můžete zkusit napsat, třeba se na něčem dohodneme :D Chovné koně s vysokým GP neprodávám, ale nějakého vedlejšáka bych asi mohla :)

Nákupy

Mám zájem o "odpadní koně" všeho druhu (nízké GP, nečistokrevní, nepovedení jednorožci...), koupím všechno do ceny 1500 equus. Pokud byste nějakého měli, napište mi nebo ho rovnou hoďte do rezervovaných prodejů. Jiné koně nesháním.

Úspěchy

10.11.2020.........první toulavý kůň - Dirigent
19.12.2020........první božský kůň - Prancer
30.12.2020........toulavý kůň - Divočina
24.1.2021..........64. místo v popularitě - DÍKY!!!
30.1.2021..........toulavý kůň - Tyfón