KONĚ SE STŘÍBRNÝM JABLKEM NEJSOU NA PRODEJ


Výsledek obrázku pro loki stampsloki_stamp_avengers_movie_by_cupcakeattaThor -The Dark World Stamp - Loki smile by The-GreenGoblinSrsly..? by LadyShananahttp://jyxo.info/uploads/tn/63/63cbe1406a63848895c024ccbae0e00468a1a159.png2fo96qst_hp.vsetci.traja.spolu.pngimage.php?dm=7QWWI am Whovian!14kjkh5_th.gif25rnhax.jpgTenth Doctor1025d5f1727ab9aad5f633e329ab743c179aa3d1Nahraný obrázek

(buttonky od : Hade-s,  elindate, Hanibal2011, Monika,Pavluš1999,kiki-k)
blank.png

Zdravím, vítej na mém profilu.                                   Takže, pro začátek, jsem TA rimfax, tak mě podle toho prosím oslovuj.                                                       Pokud mám napsat něco o sobě...tak asi to, že je mi 17 let, navštěvuji gymnázium, bydlím spolu se svou sestrou , rodiči, psem a zakrslým králíčkem :) Mám ráda seriály Doctor Who a Sherlock, Harryho Pottera a filmy od Marvelu (hlavně Lokiho!!). Poslouchám spíš rockovější věci. Taky hrozně ráda čtu - přečtu prakticky cokoliv. Hraju na klavír a moc se chci začít učit na kytaru... No, myslím že to je o člověku kterého asi nikdy neuvidíš až dost informací :) 

Howrse hraju už dlouho rokem, ale jen pro zábavu, vážně netoužím po tom mít nejlepší koně atd...pokud by jsi nějakého koně chtěl/a koupit, určitě napiš, a možná se dohodneme :) Nezapomeň ale, že koníci se stříbrným jablkem na prodej nejsou... To samé platí u výměn - stačí napsat :)                                                                                                                                                         Pro Ow: Howrse hrajeme spolu s mou sestrou khaleesi, nejedná se tedy o multiúčet, prosíme neBANovat, díky.                                                                                             Taky tu vedu Green Day klub, takže pokud tuhle kalifornskou partičku zbožňujete stejně jako já, určitě se můžete přidat :)

Kód byl vygenerován Kódátorem.
 http://oi58.tinypic.com/315lmvs.jpg

HP-Ravenclaw.jpg   n1dr88.jpg  
Which Hogwarts house will you be sorted into?