HRU JIZ AKTIVNE NEHRAJI, PREZENTACE NENI AKTUALNI.


blank.png
PREZENTACE AKTUALIZOVÁNA- 31.12.2021 Ns-STAMPS-99x56.gifHowrse Artists StampPicturePictureC7p.jpgPicturePicture
Aktuálně                                                           AKTUÁLNĚ SHÁNÍM STARAČE/STARAČKU, ODMĚNU NABÍZÍM V PASECH. NEBOJTE SE NAPSAT PRO VÍCE INFORMACÍ.                                                                                                                            HLEDÁM VIP ČLENA DO TÝMU ~ English Beauty ~ ZA ODMĚNU. ZÁROVEŇ RÁDI UVÍTÁME NOVÉ ČLENY, KTEŘÍ SE CHTĚJÍ S NÁMI POSOUVAT DÁL A SOUHLASÍ S NAŠÍM CÍLEM.
O mně                         Ahoj, říkejte mi Mika. Jsem již dospělá slečna co pracuje v IT. Láskou mého života jsou mé dvě zachráněné čičinky a celkově zvířata a příroda. Zároveň je pro mě důležitým symbolem paper crane kterou můžete na prezentaci také najít- pokud znáte tuto Japonskou povídku, budeme si rozumět <3 Nepohrdnu ani anime nebo nějakou tou pc/ps4 hrou.
Sháním                   Nonstop vykupuji, nejlépe po 3 a více kusech. Ceny vždy v čp/čeq. Vykoupím možná i jiné předměty, zkuste napsat.                        paže (100p/700,000eq), chronův časovač (50p/300,000eq) achilovky (12p),     oblaka (12p),        5.prvek (20p/50,000eq), krev medusy (12p/25,000eq)           vodu mládí (15p/40,000eq).
Chov                        Zabývám se chovem Anglánů v mém týmu        ~ English Beauty ~ který zabere většinu mého času zde. Vždy mezi sebe rádi přijmeme nové členy- momentálně hlavně VIP. Našim cílem je dát všem hráčům možnost koupit si stužáka/koníka na chov za dobrou cenu. Naše koníky naleznete v prodejích a vždy jsou prodáváni ve jménu chovu. Za koně prodávané jinými hráči se nemůžeme zaručit! Vážení hráči kteří koupíte naše koně a prodáváte za šílené ceny- klid, tato hra není o prodeji co nejvíce koní za vysoké ceny, prosím respektujte cíl našeho týmu. Děkujeme.                                                            Dále se věnuji pro zábavu chovu oslích jednorožců, jednorožců všech plemen a božáků- sbírka se rozrůstá a tím i má radost ze hry.
Přátelství a zprávy   Ráda si vás přidám do přátel, ale jen pokud spolu nějak komunikujeme protože nemám potřebu mít stovky přátel se kterými jsem si nikdy ani nepsala. Ráda se s vámi pobavím i jen tak, nebojte se napsat :) Než mi napíšete, respektujte prosím má pravidla. Pokud zpráva neobsahuje ani pozdrav- neodepisuji. Pokud budete jakkoli neslušní, blokuji. Neptejte se mě prosím kolik jsem dala do hry peněz, nepovím vám to a je to drzé. Random lidem nic nedávám, mně také nikdo nic nedal zadarmo. Pamatujte, slušnost je základní vlastnost se kterou nejdále dojdete.
Kód byl vygenerován Kódátorem.

Hodně štěstí při chytání UFO na mé stránce a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png Všem přeji krásnou hru, hlavně hrajme pro radost a s klidem a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png