blank.png
Ahoj, mé jméno je Anežka. Miluji koně a mezi mé koníčky patří: ježdění na koni, kreslení a také hraní howrse.  Ráda repaintuji modeli koníků, momentálně se repaintování moc nevěnuji, ale chtěla bych se repaintování věnovat a prodávat koníky. Mám ráda holštýnské koně, ale v howrse se věnuji chovu achalekénských koní. Dle mého názoru, jsem klidný a skromný člověk, velice ráda se stanu vašimi přáteli a na zprávy vám velice ráda odpovím. Pokud budete chtít z něčím poradit, neváhejte napsat. Pravděpodobně vám napíši hned ten den, kdy ste mi napsali, ale nezaručuji. Máme doma čtyři psy, jednoho králíka a budeme mít shetlii, až budu velká, chtěla bych mít svého vlastního koně a hada nebo chameleona. 
Jak jste si mohly všimnou, věnuji se chovu achaltekénských koní, základem je klisna Amálka a hřebec Bribet. Můj odchov achaltekénů má speciální připonu: Od polárky.                                                  Proč zrovna Akhal-take? protože toto ušlechtilé, chytré a vnešené plemeno miluji.                                         
Jsem členkou týmu Shetland Rose a The big heart of Knabs, svůj tým zatím nemám, ale chtěla bych ho mít. V týmu Shetland Rose jsem vedoucí chovu, takže vše ohledně chovu shetlandů pište mě. Pokud se k nám chcete přidat, napište buď mě, nebo moraviatauri.
                                   WELCOME     by anežka
Kód byl vygenerován Kódátorem.