Jmenuji se Káťa. Je mi 26 let.

Hru Howrse jsem již v minulosti hrála a po vyzkoušení několika dalších her s tímto tématem jsem si uvědomila, že Howrse je nejlepší hra, ve které můžete chovat koně, a tak jsem se rozhodla vrátit a stát se jednou z nejlepších chovatelek a zároveň vybudovat i skvělé jezdecké centrum.

Mezi mé zájmy patří hudba, hraní her na PC a občas tvorba obrázků a básní či povídek.

Co se týče žádostí o přátelství, ráda poznám nové lidi a ráda pomohu, když to bude v mých silách.







Autorem této prezentace je KatieToxica. Autor si vyhrazuje právo na její kopírování.
Jezdecké centrum U Kouzelného lesa nabízí ustájení pro všechny koně, kteří se zabývají anglickým stylem jízdy.

Nabízíme pro všechny ustájené koně dostatek kvalitního krmiva, mrkví, drtí a dokonce i vybavení vlastní výroby. To vše zcela ZDARMA v rámci ubytování.

Momentálně ubytovací poplatek činí 20 Equus na den.

Kromě ubytování, chutných pochoutek a vybavení naše jezdecké centrum nabízí i závody, dostihy a soutěže. To vše se zaměřením na Anglické ježdění.
Zabývám se hlavně chovem anglických plnokrevníků, začínám chovat i irské tinkery a frísáky. Sem tam mám pár koní jiných plemen a najdete u mne i pár tažných koní. Časem chci své chovné stáje rozšířit i o jiná plemena.

Co se týče výměn a prodejů, tak jsem otevřená nabídkám a domluvě. Své koně, které prodávám, vždy nabízím s možností smlouvání o ceně, pokud však u mé nabídky možnost smlouvání chybí, preferuji danou cenu, přesto mne můžete kontaktovat a zkusit se domluvit na ceně jiné.

Pokud byste měli nějaké koně, o které si myslíte, že bych měla zájem, ráda vaší nabídku vyslechnu.