blank.png

Jsem už dospělá, ale prosím tykejte mi. Hrála jsem před několika lety, ale od té doby se poměrně dost změnilo, takže jsem začínala prakticky od znova s novým účtem.

Co se týče mé maličkosti- ráda čtu thrilery a detektivky, ovšem nebráním se i jiným žánrům. Sem tam kreslím, sleduji filmy a seriály. Mezi mé oblibené patří filmy studia Ghibli, 
ale anime čas od času sleduji také. Časteji čtu mangu/manhwu. Poslouchám hudbu všemožného druhu (pop, rock, instrumental/epic music, relax music...), chodím do přírody a když se najde čas nepohrdnu i nějakou tou počítačovou hrou.


V počátcích jsem se věnovala chovu Achaltekinského koně. Nedlouho potom jsem však začala s chovem poníků plemene Highland Pony (HP), kterému se aktivně věnuji dodnes. Pak taky čas od času se věnuji chovu lipicánu a nově u koním plemena Camarague. Ale HP jsou stále mou prioritou. Jinak u mě najdete u mě najdete od všeho něco.

Většinou prodávám jen to, co mám v prodejích, což jsou převážně koníci 30+ a bezrožci. Koně ze svých skromných chovů s vysokou genetikou a příponou (HP, lipicán, Camarague,..) zatím neprodávám. Ochotna jsem prodat pouze valachy.

Pokud byste měli zájem o připouštění nějakého z mých hřebců, klidně napište. Kromě hřebců výše zmíněných chovů nabízím připouštění téměř kterýmkoli a za slušnou cenu včetně božských koní (Tarpan, Snowflake a Vodnář).

Aktuálně z výměn nic akutně nesháním, ale často měním rohy za paže.
Přátelství ráda přijímám, gratulace se snažím oplácet. Pokud to bude možné, ráda pomohu. Pro Ow: přihlašuji se z více IP adres a zařízení, takže prosím nebanovat.

Kód byl vygenerován Kódátorem.