O mě
Ahoj jmenuji se Míša a je mi 22 let. Howrse jsem hrála již před pár lety a účet jsem smazala. Teď když mě to začalo znovu bavit, tak jsem si založila účet nový. Moje nejoblíbenější plemeno koně ji Irský tinker. Děkuji za gratulace a vřele je oplácím. 

Howrse jsem s prvním účtem začala hrát v dobách kdy se koním dávaly tuříny a kalorické drtě. Od té doby se toho opravdu hodně změnilo a nevím jestli všechno k lepšímu. Hra se mi zdá méně přehledná než bývala a koně od těch dob strašně podražily, dřív se klasické hříbě dalo koupit bez dlouhého hledání za 500 Equus. Určitě je super, že je možnost získat pasy i jinak než prodejem koní a kupováním za peníze. 

Výstup na olymp mi přijde strašně nudný a přestala jsem ho hrát.


(\_/)

(oo)

  (___)0


Prodeje
Pokud budete mít zájem o nějakého koně, tak klidně napište a uvidíme. Pár lidí už psalo kvůli božákům, omlouvám se, ale ty opravdu neprodám.

Aktuálně

Snažím se o chov úspěšných Anglických plnokrevníků. Jinak na prezentaci chci dále pracovat a nejlépe vytvořit vlastní. Děkuji za návštěvu a hezký den.

Pro OW: Přihlašuji se z mobilu a z počítace v práci. Na konci prosince mi chcípnul mobil, takže se budu přihlašovat z různých zařízení. Děkuji za pochopení a prosím nebanovat.

Tady jsou odkazy na gratulace, rozmrazení, pohlazení a na správnou odpověď od božáků. Třeba něco vyhraješ.

Xanthos

Frost

Archimedes

Topaz