NĚCO O MNĚ

Jmenuju se Annie a Howrse hraju on and off už nějakých 9 let. Prosím o tykání... jsem studentka gymnázia, takže není žádný důvod mi vykat. 

Určitou zvláštnůstkou mého profilu, kterou byste jistě sami odhalili, kdybyste na mé stránce zůstali déle, je skutečnost, že svoje koně pojmenovávám po různých existujících městech světa. Mám v chovné farmě města africká, čínská, ale i slovanská, pro než jsem zřídila speciální příponu. Děje se tak hlavně proto, že se mi nechtělo pro každého koně vymýšlet originální jméno a také jsem fanynkou seriálu La Casa de Papel, takže jsem se trochu inspirovala tam. 

Spravuju jezdecké centrum Ojos Azules, které má ale tak nízkou prestiž, že je skoro zbytečné jej zmiňovat (pozn. Ojos Azules = španělsky Modré oči). 

Pokud mi píšete, žádám o slušné chování a nějaká ta úroveň vyjadřování/správná gramatika také není k zahození. Do přátel si vás bez předešlé komunikace klidně přidám a gratulaci se snažím vždy oplatit. 

MÉ ZÁLIBY

Jsem vysloužilá tanečnice. Odvětví tanečního oboru jménem scénický tanec jsem se věnovala něco málo přes devět let, takže si zaslouží alespoň letmou zmínku. Se začátkem střední školy jsem ale ze ZUŠky nadobro odešla. 

Ráda cestuji (za posledních pět let jsem navštívila spoustu zajímavých lokalit, např. Mont Saint Michel, Řím, Rouen, Elbu, Split, St. Malo a mnoho dalších). Dále mě baví běhat, ale pravda, to už moc nedělám. Mezi mé hlavní koníčky totiž patří čtení knih a sledování filmů či seriálů. 

TOP 5 KNIH

1. Červená, bílá a královsky modrá (Casey McQuistonová)
2. Pravda nebo lež (Coleen Hoover)
3. Prohnilé město (Leigh Bardugo)
4. Harry Potter a Princ dvojí krve (J. K. Rowlingová)
4. Šest vran (Leigh Bardugo)

Jak můžete vidět, co se knih týče nemám oblíbený žánr, pouze autorku, kterou je bezesporu Leigh Bardugo. 

Sama se už několik let aktivně věnuji psaní. Moje knihy sice v žádném knihkupectví nenajdete, ale pokud máte zájem o jejich četbu, můžete si mě vyhledat na platformě Wattpad. Svůj nick sem ale moc psát nechci, takže pokud by měl někdo z vás enormní zájem o četbu mých veledíl, bude mi muset napsat do zpráv :).

TOP 5 FILMŮ

1. Piráti z Karibiku (snad všechny díly, kdo by to nemiloval, že jo)
2. San Andreas
3. Cruella
4. Pobřežní hlídka
5. Parazit

Co se týče filmů, řekla bych, že můj oblíbený žánr je katastrofický. Asi se mi líbí, když vidím jak končí svět a hrdinové bojují o holý život. 
Mezi moje oblíbené herce patří Mads Mikkelsen, Cillian Murphy, Tom Hardy, Tom Hiddleston, Johnny Depp a jeden český hercorežisér Jiří Strach <3. 
Mezi oblíbené herečky pak Zendaya, Jennifer Aniston, Emma Stone, Helena Bonham Carter, Sadie Sink... a takhle bych mohla pokračovat ještě pěkně dlouho. 

TOP 5 SERIÁLŮ

1. Gotham
2. The 100
3. Peaky Blinders
4. Scream
5. Money Heist

Sice jsem se tomu zezačátku bránila, protože nejsem vůbec fanynka DC universe, ale seriál Gotham si nakonec získal moje srdce úplně neuvěřitelným způsobem. Přísahám, že bez ship videí Oswalda Cobblepota a Eda Nygmy bych dnes už vůbec nebyla naživu. Za ostatní seriály, které obsadily příčky 2. - 5., bych klidně dala ruku do ohně a všem je moc doporučuju! Ale osobně mám ráda trochu krvavější a znepokojivější kinematografii, takže pozor na to :P.

JEZDECTVÍ A JÁ

Na koních jsem začala jezdit okolo svých 7 let, kdy jsem poprvé navštívili blízké JC, abych tam strávila týdenní jarní tábor. Tehdy jsem si zamilovala koně a všechno kolem nich. Ovšem nic není navždycky a žádná idylka netrvá dlouho. 

Bydlím v nešikovné oblasti a v mém okolí se nenachází žádný ranč nebo jezdecké centrum. Proto jsem s koňmi mohla trávit pouze tábory. Brzo mi došlo, že mě jezdectví zas tak nebaví. Bylo to na mě málo akční, takže jsem jezdit přestala a stalo se ze mě něco, čemu říkám pozemní koňák. Ráda se o koně starám a trávím s nimi čas, ale už nejezdím. A je to tak pro mě lepší :).