Vítej na mém profilu

NAZDÁREK

Kdysi dávno jsem už účet na Howrse měla, je to doba kamenná a vlastně od té doby se tolik tak ta stránka nezměnila. Pamatuje si třeba ještě někdo stáj Ufonek ?

CHOV

Chovám všechno, nejvíc se ale specializuju na Irské trikery, jednorožce Irských trinkerů i klasické Iry, Polské koníky, Angličany a Araby.

Nově patřím i do týmu Pҽʂαԃҽʅσʂ, 
kolektiv je boží a úžasný.. je to můj první tým a neskutečně mě baví dělat s nimi Knaby. Velké díky holkám z přijetí <3 !!

Topaz #1 Topaz #2 Topaz #3 Topaz #4 Topaz #5
Frost
Archimedes
Xanthos #1 Xanthos #2 Xanthos #3 Xanthos #4 Xanthos #5

28.10.2023 - SNOW
17.11.2023 - Deilling
08.12.2023 - Sob

O MNĚ

Hraju World of Warcaft (wanna play with me?) - začátky na freečku, aktuálně od Legionu na offiku.. někdy i hraji League of Legends nebo GTA V, PUBG, Hunt Showdown, Cyberpunk, Phasmaphobii. Vlastně těch her je nespočet, ale největší srdcovkou je opravdu to WoWko.
Jako malé mi rodiče kupovali Pony Club, dokonce existovalo na internetu fórum - nevím, kde je holkám konec, ale pamatuji si vás :P. Odehrála jsem i hry, co posílali - Star Stable. Což mě přivádí k tomu, že jsem chvíli i hrála Start Stable online a když jsme u koníků, tak i Alicia Online.
Taky mám nějakou éru z Alíka, takže pokud si někdo pamatuje Jen tak pokec
na Alíkovi, tak vás moc zdravím :)

Jinak s koníkama v kontaktu nejsem, tak si to vynahrazuji na virtuálních koníkách - já mám jen kočičky, pejska, slepičky a občas i nějaké morčátko. 
A taky jsem IT technička - studovaný programátor, ale pracuju jen jako technik, takže kdyby někdo potřeboval pomoct s počítačem, klidně se na mě obraťte.

Jinak tohle je z mé strany vše, zdravím a krásný zbytek dne!