Útočník Luboš Horký patří mezi odchovance brněnské Komety. Prošel prakticky všemi mládežnickými kategoriemi. V sezóně 2016/2017 byl základním stavebním kamenem juniorky, kde byl i kapitánem. Jeho bodová čísla hovořila za vše, včetně play-off odehrál 55 utkání, v nich si připsal 31 branek a 32 asistencí. Postupně začínal nakukovat i do mužské kategorie, konkrétně si zahrál v prvoligovém Přerově a Třebíči.

Lubo%C4%9Brepra.jpg


Sezóna 2017/2018 byla pro něj průlomová. Bojoval hned na třech frontách - v prvoligové Třebíči, kde odehrál nejvíc zápasu, také v juniorce a v áčku Komety. Ve všech týmech se mu střelecky dařilo, měl výbornou formu, která ho katapultovala mezi extraligovou elitu. V Brně získal titul mistra republiky s juniorkou, ale i s áčkem. Zahrál si i v play-off a byl tak u skvělé jízdy za třináctým titulem.

O rok později začal v domovské Kometě, ale závěrem roku se přesunul na hostování do Pardubic, kde dostával větší prostor na ledě. Zahrál si s klubem o záchranu v baráži a nabíral velké zkušenosti. Po půl roce se znovu vrátil do Brna, v něm se chystá na novou sezónu.