Přijímám žádosti o přátelství :)a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

Hříbecí hry

Postup podle ,kterého lze udělat 100% hříbecí hry bez kašny v obyčejném boxu bez výbavy

6 měsíců

ustájit koně v JC (lépe se sprchou) Hříbě vyhřebelcujte, napojte, pohlaďte , nakrmte +3 a uložte ke spánku.

8 měsíců

Vyhřebelcovat, napojit, hrát si 30 minut(+0,6 dovedností) , nakrmit + 3kg navíc, hrát si 8 hodin (+9,6 dovedností), pohladit, mrkev a uložte ke spánku.

10 měsíců

Vyhřebelcovat, napojit, hrát si 30 minut(+0,6 dovedností), nakrmit + 3kg navíc, hrát si 8,5 hodiny(Dovednosti: +10,2), pohladit, mrkev a uložte ke spánku.

1 rok

Vyhřebelcovat, napojit, hrát si 30 minut, nakrmit + 3kg navíc, hrát si 9,5 hodiny(Dovednosti: +11.4), pohladit, mrkev a uložte ke spánku.

1 rok 2 měsíce

vyhřebelcovat, napojit, hrát si 1 hodinu(Dovednosti: +1.2), nakrmit + 3kg navíc, hrát si 10 hodin(Dovednosti: +12), hrát si 30 minut(+0,6 dovedností), pohladit, mrkev a uložte ke spánku.

1 rok 4 měsíce

vyhřebelcovat, napojit, hrát si 1 hodinu(Dovednosti: +1.2), nakrmit + 3kg navíc, hrát si 10 hodin(Dovednosti: +12), pohladit, mrkev a uložte ke spánku.)

________________

Jak nejlépe vydělat equus?

nabízejte připouštění (dobrý hřebec může vydělat opravdu hodně, ale ani slabší kůň není k zahození přeci jen vám alespoň 500 dá - to je víc, něž z něj budete mít za několik soutěží)

registrujte koně do Grand Prix

Chovejte krávy (nejlépe největší louky se žlabem) a z kůže něco vyrábějte - to pak prodávejte

z akcí

________________

Chcete do nějakého týmu, nebo tým přímo založit?

Pokud se chcete přidat do elitnějšího týmu, počítejte s tím, že budete muset pravidelně sbírat RB, aby jste mohli vyBLUPit dostatek koní (BLUP 100 = 40RB, klisny více, kvůli rození).

Předem si rozmyslete, jestli budete mít na takový tým čas.

Jak se přidat? prohledejte prezentace týmů, a pokud píší, že hledají nové členy, napište vedoucímu.

Chcete vlastní tým? Pokud nemáte VIP, nezbývá něž nějakého najít a požádat jej o založení. Vím jaké to je začít hrát a chtít vlastní tým, ale dobře si to rozmyslete. Vedení týmu není zrovna to nejjednodušší, navíc nějaký tým rozjet není nejlevnější a nejrychlejší, dostat se mezi elitu trvá.

Pokud chcete mít elitní tým, je také dobré založit vlastní linii po koních OG a všechny koně BLUPit na 100!