blank.png
Jsem docela obyčejná náctiletá holka. Miluju lidi, zvířata a přírodu. Věřím, že mým životním posláním je být šťastná a šířit štěstí do srdcí všech okolo. Chtěla bych být takovým sluníčkem, které vždy prozáří své okolí pozitivní energií. Někdy se to úplně nedaří, ale snažím se. 

Považuji se za přátelského, ochotného a pohodového človíčka. Vůbec se mi nemusíš bát ohledně čehokoli napsat - poprosit o pomoc či radu nebo si prostě jen pokecat. 

Momentálně tak trochu ujíždím na seriálu Victorious (V jako Victoria) - když on je to tak dobrý způsob prokrastinace odpočinku. Velice ráda bych si o něm popovídala s někým, kdo tuto mou slabost sdílí - jen, prosím, ber na vědomí, že jsem u 3. řady, takže žádné spoilery. :)

„Úsměv je odpočinkem unavenému, nadějí malomyslnému, slunečním světlem smutnému a nejlepším přirozeným prostředkem proti trápení.“ ~neznámý
Na Howrse jsem se vrátila po asi roční pauze, během které byl můj starý účet "Koníci" smazán. Začínám teď tedy úplně odznova, a ačkoli si občas postesknu nad tím vším, co jsem spolu s bývalým účtem ztratila, nemohu popřít, že nový začátek je poněkud vzrušující. Momentálně si hledám přátele. Žádost Ti ráda přijmu po předchozí komunikaci - chci se ujistit, že si rozumíme a budeme vždy připraveni jeden druhému pomáhat.

Mým nejoblíbenějším plemenem je irský tinker. Jejich chovu jsem se věnovala na předchozím účtu a plánuju to i teď, jakmile budou prostředky. Prozatím bych se ráda zapojila do nějakého již existujícího týmu (ne nutně tinkeřího), ale kvůli nedostatku RB a času bych nejspíš nemohla být plnohodnotným členem. Zato bych však byla ochotná přes sdílení účtu občas vyBLUPit nějakého toho koníka - sice nejsem zrovna nejrychlejší, ale snad aspoň trochu napomocná bych být mohla, a na oplátku nic nežádám. Pokud máš o takovou výpomoc zájem, neváhej mi napsat a určitě se domluvíme. Nepříjemností se obávat nemusíš, ručitele mám.

Pokud bys mě chtěl podpořit, můžeš ustájit svého koníka v mém jezdeckém centru U Zářivého sluníčka. Zatím to u nás není žádná sláva, ale snažím se podle svých nejlepších možností udělat ze svého centra co nejsluníčkovější místo pro vaše koníčky. K tomu mi moc pomůže zestužení nebo alespoň zlepšení prestiže mých sluníčkových soutěží - pokud máš možnost mi prokázat takovou laskavost, neváhej se mi ozvat a odměním Tě nejen svou bezmeznou vděčností. 

Měj se sluníčkově a nikdy nepřestávej zářit!
Kód byl vygenerován Kódátorem.