Zdravím tě na svém profilu a přeji ti zároveň i krásný den :)

Nejsem na Howrse nováčkem, hrávala jsem už jako dítě někdy v roce 2013, pod přezdívkou Arnold, ale bohužel byl již tento můj původní profil smazán.

Takže i já začínám od úplného začátku!



Spousta věcí se tady za tu dobu změnila, takže se znovu učím, jak tu co funguje.

Howrse nehraji proto, abych byla v něčem nutně nejlepší, ale spíše jen z radosti, nostalgie a přebývajícího volného času :D

Zaměřit se nicméně chci na chov stužáků, a zároveň i všech ostatních možných plemen.

Blahopřání se snažím oplácet a do přátel si přidávám všechny žádající - jsem introvert, takže konverzace ani přátelství sama nenavazuji, ale když mi kdokoliv napíše, ráda mu odpovím, nebo si popovídám.


Co ještě dále říct?

Do skupin, či týmů se přidávat určitě nechci, nejsem totiž úplně týmový hráč a radši si dělám věci podle sebe a pro sebe.

Nejsem tu 24/7 a většinou se sem dostanu až večer.


Miluji asi všechna zvířata a kdybych mohla, tak už několik let bydlím na samotě u lesa s velkými ohradami a spoustou koní a koček - zatím si mohu ze seznamu odškrtnout jen tu kočku.

A 18 už mi bylo, tak prosím, držme konverzaci alespoň trochu na úrovni.

Jinak prezentace je z mé vlastní dílny, není to tedy vrchol grafiky, ale po těch letech zase tvořit a kódovat... no bylo to prostě celkem zajímavé :D

Mám ráda hudbu, knížky, jak už napsáno výše, tak i zvířata, přírodu, jízdy autem, dobré a dost často i nezdravé jídlo a pití a asi i spoustu dalších věcí, na které si teď už nevzpomenu.

Jestli máte nějakou knihu, či oblíbeného interpreta, kterého chcete doporučit, tak jsem all-in, ráda si totiž přečtu, nebo poslechnu něco nového.

Nevím, co dál ještě napsat, takže s tebou, co jsi to dočetl až sem se loučím a níže přidávám už jen podobiznu mé oblíbené mainské mývalí :)

66.png