blank.png
Pro OW

Občas zapínám Howrse z mobilu, či jiných zařízení mimo mé hlavní doupě, nejspíše se mi bude čas od času měnit IP adresa.

O mně

Takže tedy... ahoj... já jsem Neexie :D

Po neúspěšných pokusech dokončit maturitu, jsem se rozhodla dát si pauzu, jelikož jsem měla jisté problémy nejen ve škole, ale i v životě.

Nyní se většinou věnuji malování (ať už na papír, plátno, či na tabletu), psaní všemožných příběhů, nebo hraní her - nejčastěji minecraft, na kterém i helpeřím, pak Genshin a lolko - tedy... když je nálada a když je s kým :D

Mimo to miluji procházky přírodou, ať už je to smysluplný výlet za historií, či jen brouzdání s epo lesích.

Howrse

Howrse jsem začala hrát někdy v roce 2017. Bylo mi asi 13 - 14 a doteď si pamatuji to prvotní nadšení, když jsem objevila "hru s koníky" (i když ráda mám asi veškeré zvířectvo a rostlinstvo). Od té doby jsem se snažila udržet na této hře pozornost, ale vždy jsem se nějak sekla a přestala hrát.

Tuším, že žádný z mých bývalých účtů již neexistuje, nicméně... Znovu hrát jsem začala poměrně nedávno a už to není jen o lovení hezkých skinů, ale snažím se o nějaký ten progress, takže mě to i víc baví.

A to ostatní...

- Gratulace se snažím oplácet - když nezapomenu :D
- Žádosti o přátelství přijímám.
- Prodám pouze koně, kteří jsou "uskladněni" v záložce "Na prodej"!
- Pokud u nich není cena, nebojte se napsat. Znamená to, že na prodej sice jsou, ale je třeba si o ně říct, s tím i jakou si představujete cenu.

Když by mě nebylo k sehnání tu, jsem i zde:

Discord: MissNeexie#0847
Instagram: miss.neexie

Nebo na soukromém discord serveru Útulek pro plyšáky a jiná chlupatá stvoření (pozvánku sem raději nedávám, kvůli případným problémům s reklamou, pozvánka pouze na vyžádání do PM)

Poděkování

Ráda bych poděkovala hráčce Wolfdream, za ochotu prozradit mi to kouzlo, kterým se dá vytvořit taková čupr prezentace :D

Kód byl vygenerován Kódátorem.