Ahoj, jmenuji se Káťaa4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336_v1574161576.png

KONĚ: 


Moji koně, jak si můžete všimnou při rozkliknutí ikony: "zobrazit koně tohoto chovatele" zjistíte, že se věnuji chovu anglického plnokrevníka. Ve stáji CHOVNÉ A1/1 jsou moje chovné klisny/kobyly plemene anglický plnokrevník, jejichž potomky najdete u ostatních koní a o jejich uchovnění se teprve rozhodne. Momentální počet chovných klisen: 5.

 V sekci PLEMENÍCI najdete plemenné hřebce různé příslušnosti. Pokud byste měli zájem o připuštění, stačí napsat :)).


V záložce "MOJI OSTATNÍ KONĚ" naleznete směsku různých plemen koní s různým zaměřením. 

Pokud byste měli zájem o nějakého koně, stačí napsat. Na zprávy odepisuji zpravidla do 24 hodin a určitě se na prodeji nějak dohodneme :)). Co se týče zájmu o chovná zvířata, nejsou momentálně na prodej. Pokud by byl o konkrétního koně veliký zájem, cena se budu číslit pouze v PASECH. Jejich potomky prodávám v přímém prodeji i v aukcích, podle jejich genetiky. 


JEZDECKÉ CENTRUM:


Moje jezdecké centrum se jmenuje SUNRISE MANOR a bude v něm o vás postaráno tak, jak nejlépe umíme. Téměř všechny boxy jsou vybaveny napáječkami a každý den se v dílnách vyrábí nové věci pro Váš užitek. Louky jsou ve skvělé kondici a i na nich probíhá pěstování osiva pro vaše účely. Skleníky mají také napilno, tak neváhejte a ubytování svého koně se zakupte, dokud jsou volná místa.


To by bylo k mojí prezentaci zatím vše. Přeju ti krásný zbytek dne a ať ti hra jde od ruky.