nikdy nevěřte hráči martisek dala jsem mu jednorožce a on mi nedal 5.prvek který mi měl dát!



 

 


 

 
 
 

Ahoj je mi XX let a bydlím ve Štředočeském kraji v obci........Mám dva psy Rona a Deasy.Na howrse jsem přes 200 dní,takže když budete potřebovat poradit tak se nebojte napsat.
 

Tvuj Chovám Shetlandy,Connemary,Andalusany,Mustangy,Nokoty atd.Prostě skoro všechny plemena.Všechny mé koně uvidíte v mích chovných farmáchZatím jsou 3:Shetlandi,Mustango a Ostatní koně,ale do budoucna jich bude víc.No musí mám totiž přes 200 koní a v té hromadě koní je to trochu nepřehledné.
 
 

Tv Momentálně bych možná nějaké koně prodávala,takže se nebojte napsat.Jen neprodávám ze stáje Z Narnie.Koně vám můžu prodat i za passy a i vyměnit za něco z ČT takže se nemusíte bát mi napsat že máte málo eguus jestli by nebilo možný si ode mě koupit koně za něco z čt,budu jen ráda když vám udělám radost s tím že vám ho prodám.Při výměnách za něco z čt a kůň posílejte nejdříve věc z čt a pak až mi příde vám dám koně nikdy naopak,byla jsem podvedená takže jsem na to háklivá a do dnes jsem vtom nejistá,nebojte nemám úmysl vás okrást protože co bych z toho měla??
 

Tvuj Připouštění nabízím všemi svými hřebci.Také nabízím soukromé připouštění.Takže dištak napište.Na ceně se dohodneme.Cena připouštění se vždy pohybuje podle toho kolik má dovedností,bonusů a GP.Každopádně dražšší budou přiouštění jednorožců,ale o tolik tak moc ne.Takže opravdu napište.
  
 

Tvuj Mám toho hodně takže když něco budete chtít tak napište,ale předem varuji že když mi někdo napíše jestli bych mu nedala kámen mudrců za možského koníka tak napíšu že ne.Prostě slušné a dobré výměny.
                                                                        

 


 
 

Tvuj tChovám jednorožce arabů ,věllšů,achalteke,trakénů a frojd a budou i apaloos.U velšů začínám chovat NIB jednorožce.Kdo by měla o jednorožce zájem tak ať napíše.
 
 

Když mi píšete tak prosím o trpělivost protože se také chci postarat o své koně!A ve správách buďte slušní!Jinak s vámi nebudu komunikovat!Jinak na howrse se snažím být každý den ale když už tu nebudu tak mi to buď máma nedovolila a nebo je víkend a to na počítač moc nechodím.Chodím do školy takže když mi napíšete ve 12:0 tak nečekejte že vám hned odepíšu!!
 

Na tomto počítači se nepřihlašuji jen já ale i moje sestra lena252,a nově i moje máma ana039,o tento ůčet se stará i já,protože jí zatím pomáhám.Prosím nerušit a NEBANOVAT účty.díky
 




 




loloolol.png

alz-grand.jpg?1819265302Tak to je Sioxteen,narodíla se 14.10.2011.Bohužel už u mě není,jedna holka mě podvedla s jednou soutěži.




 Ahoj,jmenuji se ...a jemi ... a bydlím v ...Myslím si že některé věci o mě vědět nemusíte,ty o mě vědí jen mí nejbližší přátelé které znám osobně,a ve vší ůctě k vám osobně většinu zvás neznám.                                                                                                    Chov                                                                      Zabívám jse chovem téměř všech plemen.Nejvíce je zabívám chovem Andaluských koní,pokud jse do toho to chovu budete chtít zapojit tak mi napište a nějak se domluvíme.
Prodeje                                                                  Momentálně prodávám téměř většinu koní takže se nestiďte mi napsat.Jinak ceník koní je velmi individuální a záleží na dovednostích a genetice,popřípadě předmětů které daný kůň.Ale když by jste měli zájem o nějakého koně,napište a jistě se domluvíme.:)                                                                                                                             Výměny                                                                  Zčerného trhu(čt),mám hodně věcí takže jse nebojte napsat a věřím,že se dohodneme.                Zkratku čt používám celkem často,takže prosím nebuďte překvapeni když vám toto napíšu.:)





blank.png
Pura Raza Espanoila
8b4984e832_97239417_o2.png

______________________

Saluna
lena252
______________________

2a7f44e2e8_95107138_o2.png


TOTO JE MOTTO CHOVU
c2d0d4dbae_97239414_o2.png
O NÁS

tento chov je zaměřený na chov čistokrevných andaluských koní a jejich co možná nejlepší výsledky. I když by jste nejspíše v mé chovné farmě našli koně křížené do chovu se zařazují jen ti čistokrevní a nejlepší.pokud by jste se chtěli do tohoto chovu přidat nebojte se kontaktovat mě nebo hráčku LENA 252, rádi vám vyhovýme.

c2d0d4dbae_97239414_o2.png
CHOV
 PLEMENÍ HŘEBCI: V současné chvíly se připravuje do chovu hřebec Dirty, později k němu přibubou i další kteří jsou momentálně hříbata   
CHOVNÉ KLISNY:Do chovu se připravuje klisna Bělka , v současné chvíly jsou do chovu zařazeny klisny s menší počtem dovedností avšak připouští se s kvalitními hřebci a tak jsou jechich potomci dobrá hříbata.                
c2d0d4dbae_97239414_o2.png