blank.png
Zdravím! Jsem dvacetidvouletá slečna, která tráví většinu svého volného času hraním videoher. Na Howrse    se zastavím jen párkrát do měsíce, účet vlastním již přes pět let a hra mě již upřímně trochu omrzela. Hraju čistě jen pro zábavu, nechci se stát členem žádného klubu/gangu a žít si na HW svůj diskopříběh. Mou nejoblíbenější hrou je League of Legends, kde jsem strávila přes 3000 hodin. (ano, je to hodně na dvacetiletého pleba.) Momentálně se nacházím v platině 3 a pevně věřím, že tutp season budu dia.:D  Mé další oblíbené hry jsou Skyrim, řada Battlefield, Overwatch, HS, Witcher 3,... Hraju toho popravdě docela dost. Studuji jazykové gymnázium a pro informaci - nikdy jsem nejezdila na koních. Mým  oblíbeným týmem v LoL je TSM. Ano, miluju Bjergsena. :D Myslím, že nejzajímavější informace jsem sdělila a jestli vás přece jen ještě něco zajímá o mé osobnosti, či se chcete zeptat, nebojte se mi napsat. :) Jen tu opravdu trávím málo času, tak snad vám i odepíšu..:)
Co se týče chovu, tak se nesoustředím na nějaké konkrétní plemeno, ani se nesnažím vychovávat geneticky modifikované žampióny. Jednoduše vlastním svůj chov náhodných koníků a  množírnu na oslíky. Mým asi jediným největším cílem je mít co nejvíce Equss, protože kromě vydělávání a hraní si na ekonoma mě moc faktorů už v téhle hře nebaví.:)                                  A co se týče zpráv a psaní mi. A jak byste se  měli ve zprávách chovat... Tak mi vlastně nikdo nepíše , takže je to jedno. :)
Na závěr, jestli jste do dočetli až sem, bych vám chtěla popřát krásný den. :)                                  A nějaké moudro na závěr?                                 "If you commit suicide, how will you play video games and eat food?" -Dyrus, 2k13