POPTÁVÁM

Cokoliv dalšího, co by se mi hodilo do chovu. Pokud byste něco měli a chtěli vyměnit, napište a domluvíme se. :)


Můj chov se jmenuje Hannovers darling night. Zabývá se chovem kvalitním Hanoverů, ale jsem teprve na začátku. Pokud byste o některého měli zájem, všichni, co jsou na prodej můžete koupit prozatím na aukci.Ti, kteří na aukci nejsou, nejsou ani na prodej Tak šetřete svým i mým časem a nepište si o ně. Ocením to. :) Kdyby mi někdo chtěl s chovem pomoci a jít do toho s semnou, tak nebudu proti. Ozvěte se do zpráv.

Ahoj, mé jméno je Klára. Jsem 22 letá slečna, která miluje zvířata. Hlavně koně a psi. Ano, opravdu jezdím na koních a vlastním psa. Ráda se věnuji kynologii psů a koní a psychologii lidí. Chci se tomu věnovat i v budoucnu. Howrse jsem začala  hrát jako 10tiletá holčička a měla jsem dlouhou nepřihlašovací pauzu, kdy mi účet automaticky smazali. Ale po pár letech jsem požádala o znovuotevření mého účtu a bylo mi velmi vstřícně vyhověno, za což mockrát děkuji. Pokud tedy budete mít na hru jakoukoliv otázku nebo jentak pokecat o koních, psech, psychologii a budete psát slušně, ráda odpovím.

Děkuji za znovuzpřístupnění mého účtu. :)

Z mého počítače se možná někdy může přihlašovat moje malá sestra, když odejde z minecraftu, email máme ale jiný a neobchodujeme spolu. Neporušujeme pravidla. Takže jsem ráda, že nemáte důvod banovat ;)

Zatím žádné.


Koně. kteří nejsou v chovu a jsou na prodej, jsou ve složce "Na prodej". Jiné koně na prodej nejsou! Díky za pochopení.


Podívejte se na mé nově postavené JC! Vše o něm na prezentaci jezdeckého centra.


Gratulace oplácím! Žádosti o přátelství přijímám!


Díky, že jste to vydrželi do konce. Přeji příjemnou hru!