Není třeba cokoliv o sobě sdělovat.
 

MOMENTÁLNĚ SE PŘIHLAŠUJI Z IPADU. Vyměním Jednorožce plemene Hanoverský koník vyměnuji jakékoliv plemeno-Nejlépe Frís,Knabstrup eventuelně Irského Tinkra.
 

Nic aktualního.  

Grani za 1000 equus a orchdej                           Klenot Deltory od 6600 equus a nebo 1x morphky. Royal King za 7500 equus a nebo 1x morphky nebo kámen a nebo jakýkoliv balíček.
 
 

Prodávám VŠECHNY ARABY Z MÉ CHOVNÉ STANICE ல் Eccellenza ல் jiné ne!!.
 

Za 2 pasy vám vyměním bud jednu jednorožku a nebo dva koníky se zlatým jablkem pokud by někdo měl zájem tak pište.
 
 

Takže začnu asi tímto : Čím mě doopravdy neohromíte-fakt mě nezajímají zprávy kde je slovo "HELE" a kde chybí oslovení "AHOJ" tyto zprávy ingnoruji takže pokud něco chcete nebo se na něco chcete zeptat ta prosím napište Ahoj aslušně poproste napište :).Také mě neohromíte řetězovými zprávami výsledek je takový že vás nahlásím a vy končíte v mém backlistu ;).Neohromíte mě zprávami kde je prodej mi tohohle koně za 2000 equus prominte ale toto fakt ne koně prodávám za slušnou a odpovídající cenu ;)).Také si já nekoupím vašeho koně proč? protože si koně vybírám sama :p.Už jsem tu nějaký ten pátek takže kdyby jste chtěly nějak pomoci tak mi klidně napište poradím a nebo pomohu ale "dej mi kámen mudrců do výměn nutně ho potřebuji!" jóó tak s tím vám nepomohu a akorát zbytečně končíte v BackListu ;)).Také si uklízím přátele a to znamená že si vymažu někoho s kým si dluhodobě nepíšu nevím proč mít v přátelích někoho kdo ani nenapíše Ahoj :).Držím se jenoho příslový a to zní takto: Jak vy na mě tak já na vás ;))
 

Prezentace již nedělám, protože sem už moc nechodím, nepište si o ně prosím.