Hledám tato zbarvení Stříbrného jablka. Nabízím equus a pasy.

100025641-normal.png100001188-normal.png100001715-normal.png

Topaz


Co chová; co nabízí; co požaduje?
Bytost, které patří tento účet, hraje pro radost, což znamená, že větší část roku ji tu nezastihnete. Občas, když se tu náhodou ukáže, se nově snaží chovat koně s dobrým genetickým potenciálem a vysokými dovednostmi sbírat koně se zbarvením zlatého jablka, tak
uvidíme, co z toho bude...
Tato osoba prodává jen koně, kteří jsou v prodejích, nebo v chovné farmě Ostatní koně, o jiné si nepište. Koně, které chce si vybírá sama, žádné jí nenabízejte. Koně, jež koupí nevrací. Chcete-li koupit koně, který není v prodejích, cenu nanavrhnete vy. Z Černého Trhu má téměř vše, pokud něco potřebujete, napište, jistě se domluvíte. Hledá hlavně Heřiny balíčky, Achillovy paty a Kusy oblaku.


Kdo to je?
Osoba, které patří tento účet, si říká Riri, je jí 25 let a bydlí v malé vesnici v jihomoravském kraji. Tato modrooká tmavovláska je maličko blázen, ale opravdu tvrdohlavá, takže se s ní nesnažte hádat. Zamilovaná do hudby, zejména metalu a K-popu (Big Bang, Nu‘Est, SHINee...a milion dalších), knih, seriálů (Supernatural, Doctor Who), anime a mangy. Má ráda zelenou a černou barvu. Má vždy pravdu, používá ironii a vše, co řekne, je k popukání. Kdykoli jí můžete napsat, ráda pokecá prakticky o čemkoli.
source.gif