Vítám tě na svém profilu, vítá tě 1996!                  

rt
Ahoj všem! Jmenuji se 1996 a vítám Tě na mém profilu! :). Pro představení řeknu,že mi není ani třináct, ani šestnáct a bohužel už ani devatenáct. Mám ráda koně (překvapivě, že?), králíčky, psy, ale i další zvířata. Mezi mé zájmy patří hudba (hlavně metal :P), můj ušatý kamarád Wiliem, historie, moto všeho druhu. Žádosti o přátelství přijímám a klidně si i popovídám, pokud se nebude jednat o kraviny. Tak, to by bylo asi vše. :)
Chov je u mě zaměřen hlavně na anglické plnokrevníky. Věnuji se i ostatním plemenům, ale hlavně jak už jsem zmínila se věnuji Anglickému plnokrevníku. Mohu prodat i hříbata, která si u mě můžete objednat, na ceně se domluvíme podle výběru koní a vrozených schopností hříbátka. ;) Chovám čistokrevná plemena.
 Nyní nemám žádné velké prodeje, jen něco málo v aukcích. ;)
 - Zajímavostí je, že můj chov nese značku ♣. Tuto značku používám od začátku co jsem na Howrse. Tudíž všichni mí koně nesou tuto značku ve jménu a v příponě. 
Na závěr jen dodám, že za tuto NÁDHERNOU prezentaci vděčím LessLee! =) Žádosti o přátelství přijímám a gratulace oplácím. ;)