Vítám Vás na svém profilu zbloudilé duše.

Jmenuji se Áďa, jsem dospělá inteligentní žena, takže prosím o adekvátní chování k mé osobě, ale tykat mi můžete. Jestli chcete vědět něco málo o mě... Pracuji jako diplomovaná všeobecná sestra, ráda čtu, maluji, píši povídky a sleduji seriály....














Jsem hrdou majitelkou týmu arabských plnokrevníků Chicago P.D. Přípona týmu nese název Intteligence section ৺ᨔܜܟ pro všechny "chytráky", který tomu dávají jiný význam, tak týmovou příponu překládáme jako ROZVĚDKA!

Jsme přátelská parta mladých slečen a chlapce, která tě velmi ráda přijme mezi sebe. Neboj se napsat komukoliv z týmu.

Náš tým je hodnocen v 10. nejlepších týmech. A i přes to, že některé hráčky mají s námi problém a snaží se nás zlikvidovat už od počátku, tak Vám chci vzkázat - KARMA JE ZDARMA a NA KAŽDOU SV... SE VAŘÍ VODA.... Budu se těšit ze dne, až dojde i na Vás! Nebojíme se a boj o GRAND jsme nikdy nevzdali!
Vlastním ЙЦ Черно море

- jsme zaměřeni na anglické ježdění

- poskytujeme všechny nejvýhodnější výhody JC

- poskytujeme ustájení pro: božské, koně na Grand Prix, stužkáče V případě zájmu pište SZ

ŽÁDNÁ TÝMOVÁ PŘIPUŠTĚNÍ VÁM NEPOSKYTNU!!!
Momentálně se zaměřuji na chov arabských plnokrevníků. Mimo jiné se snažím odchovávat i jednorožce různých plemen.
Když hážu koně do soutěží používám automat, takže na zprávy typu kazíš mi dohoz nereaguji, neplatím si VIPko pro nic za nic...

Žádosti o přátelství přijímám, ale vybírám si dle určitých kritérií.Takže pokud někomu žádost odmítnu bez předchozí konverzace, tak mi nepište a neposílejte milion smutných smajlíků.
gif1
gif2
gif3
gif4
ODMĚNY

TOPAZ - TOPAZ 1 - TOPAZ 2 - TOPAZ 3 - TOPAZ 4 - TOPAZ 5 

XANTOS - XANTOS 1 - XANTOS 2 - XANTOS 3 - XANTOS 4 - XANTOS 5 

FROST - FROST 1