Momentálně pauza od hry. Občas se ukážu, ale to je tak všechno. 



Prezentace není, neb mi ji před časem smazali za to, že jsem měla podrobně vypsané příklady, jak správně smlouvat. I s upozorněním, co se z hlediska úhlu Ubisoftu nesmí a s tím, že to co Ow tvrdí, že se nesmí ( i když to stále není nikde v pravidlech uvedené!) nedělám. 

Tak prý smazáno za nelegální nabídky obchodů. :) To už je leda k smíchu. :) Kor po tom, co jsem odmítla  tento týden několik nabídek na koupi mých FJK rožčat za předměty z čt. No jo. :) Ne že by mě to tady překvapovalo. :) Ale co. Ale tak nějak nemám čas a náladu se s nějakou patlat.

To nejdůležitější:

Při jakékoliv komunikaci se mnou budte prosím slušní, tykejte (i ti mladší z vás) a na začátku celé komunikace aspon pozdravte.

Zprávy prosím pište kompletní, tedy o co jde a tak dále, jen jen neurčitou jednu větu nebo jen pozdrav. Času nemám neomezeně a jen pozdrav nebo zprávu o jedné nejasné větě nebudu považovat za důležité a tedy na ně nejspíš neodpovím. 


Upozornění. Vážně nesnáším zprávy typu "chceš koně" nebo :"máš to a to" a podobně. Pominu-li fakt, že jsou takové zprávy vlastně nelegální, tak v tom chybí jakákoliv relevantní informace. Takže vy něco chcete a já z vás mám tahat co a jak? Pardon, ale na to opravdu nemám ani čas ani náladu. To leda vidím rudě a zasloužíte si leda blacklist. 


Rezervované připouštění nabízejí všichni moji hřebci po dohodě, ale pouze pokud už dosáhli blup 100. Nevytrénovaní nepřipouštění za žádných okolností.


Osly a tažany na připuštění nenabízím, ale pro úkoly mohu nabídnout odchovaná hříbata, byt jsou to rychlokvašky a jediné, co odchovávám bez plného blupu. 


Jinak opravdu nekoušu a nemám problém poradit s hrou, když něco. Za ty roky už se tu celkem vyznám. Jen ne vždy stíhám odpovídat rychle. Tedy prosím nebombardovat zprávami jednou za druhou. 

Platím vip a tedy používám automat. Jestli někde překážím, tak to nevidím a stačí se slušně ozvat. Dělám obě zaměření, tak se na chvíli prostě přestěhuju jinam.

Stále kupuji hříbata Marwari po ouranosovi a gaie, cena dohodou. 
Také dlouhodobě vykupuji jednorožce po ouranosovi a gaie v jakémkoliv stavu za přiměřenou cenu. Prioritně knabstrupy a trakény. 

V týmech jsem pouze jako podpora vip, nic za to nechci a mám přístup jen do dvou týmů, protože výhoda možnost být v deseti je volitelná a já ji nemám zvolenou. Tedy pokud ve dvou týmech jsem, mám plno a je zbytečné mi o týmech psát.

Jsem NIB chovatelka, od toho se i odvíjí o co mám zájem a co ne. Koně po Ouranosovi a Gaie co mám nejsou nikdy na prodej. Bez ohledu na cenu.