blank.png


Ahoj vítám tě na mé prezentaci. :)

Na zprávy se snažím odpovídat do 24 hodin. Pokud mi napíšete ve večrních hodinách (tj. po 20:00) pravděpodobně vám odepíši až v průběhu druhého dne. Důvody jsou velmi prosté buď jsem unavená, jste v pořadí (nestíhám psát několika lidem najednou), přemýšlím o vaší nabídce nebo mám špatnou náladu a pak nebývám zrovna příjemná a z tohoto důvodu odpověď raději odložím. Tím, že na mě budete tlačit s odpovědí si nepomůžete, docílíte tím maximálně mé podrážděnosti, odměřenosti a nevrlosti.







Koupím:

- Kámen mudrců za 300 000 Equus
- Nyktin balíček za 300 000 Equus
- Balíček Harmonie za 200 000 Equus
- Zlaté jablko za 100 000 Equus
- Vykupuji jednorožce s Kamenem mudrců za 500 000 Equus (rovnou do rezervovaných prodejů)


- (Speciálně pro jistý okruh hráčů) Pokud se mi rozhodneš napsat a budeš mě o něco žádat, zkontroluj si prosím, že jsi dodržel/a následující body:

    - pozdravil/a
    - poprosila/a
    - popřípadě poděkoval/a a rozloučil/a se

Děkuji. :)

Žádosti o přátelství přijímám. :) Pokud budeš chtít můžeme si i popovídat. Ráda pomůžu při akcích. ;)

Dlouhou dobu neměl můj chov žádný konkrétní směr. Nakonec jsem se rozhodla pro cestu chovatele jednorožců bez ohledu na plemeno. :)

Pokud máte zájem o něktéré jednorožce pište si o ně do zpráv.

Hřebce jednorožců prodávám pouze po kastraci, výjimečně bez ní.

Protože jsem velkým fanouškem knižní ságy Zaklínač najdete u mě množství jednorožců/ okřídlených jednorožců v záložce "jednorožci" pojmenovaných podle knižních postav. Tito koně budou pravděpodobně nesmrtelní, budou mít některé ze speciálních zbarvení a nebudou na prodej (výjimkou je pokud je naleznete v prodejích). Momentálně pracuji na vytvoření rodokmenu "Lařina genu", který demonstruji na jednorožcích plemene Irského huntera. Tudíž jsou zde vítáni i milovníci tohoto úžasného příběhu a mohou zde po přečtení všech knih zavzpomínat na jednotlivé postavy.
- Pokud hrajete Howrse delší dobu jistě jste si všimli padajících cen koní. Pryč jsou doby, kdy se nejlevnější jednorožci dali sehnat za 60 000 Equus a nově zavedené koně do hry bylo nemožné koupit za 20 000 Equus i po několika měsících od zavedení do hry. Pokud si budete chtít vydělat nějaké Pasy musíte nejdřív zvednout cenu koní (tak aby se hráčům vyplatilo kupovat koně za pasy), ale to nezmění jeden hráč musí se zapojit co nejvíc hráčů a nebude to otázka jednoho dne, ale vyplatí se to. Proto bezrohé potomky jednorožců nedávejte do prodejů za 1 999 Equus, ale raději je dejte do útulku za 2 000 Equus. Připuštění nenabízejte za pouhých 500 Equus klidně za víc- tím donutíte ostatní hráče zvednout cenu narozených hříbat. Při prodeji cenu koně uspůsobte předmětům z černého trhu které kůň má. Proto aby se něco změnilo nestačí jen sedět a stěžovat si na nedostadek pasů (které se milně podle některých hráčů dají sehnat jen koupí za reálné peníze) a jen chtít, musíte proto taky něco udělat. Pokud chceš pomoci dej si to do prezentace aby se o tom dozvědělo co nejvíce hráčů, ale sám se tím začni řídit! - A pokud tě ještě něco napadne přidej i svůj typ.

Děkuji. :)
Kód byl vygenerován Kódátorem.